Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyász Kecskeméten?

Nőgyógyász Kecskeméten?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 17:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
dr. Tankó András vagy Dr.Nemes András
2009. júl. 20. 18:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Dr. Csuka Ferenc
2009. júl. 21. 09:40
 3/15 anonim ***** válasza:
dr Bakó, dr Koncz István, dr Szabó lászló nekem nagyon szimpik voltak, és kedvesek voltak mindenkivel. a többit nem igazán ismerem.
2009. júl. 26. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Csuka a legjobb!!!!!!!!!!!
2009. júl. 28. 11:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Dr. Szabó László!!!! A többit max. látásból ismerem, de a Szabó dokihoz már 9 hónapja járok, és a napokban szülök nála és imádom!!!! :)
2009. júl. 30. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Én javasoltam Csuka dokit. TÉnyleg nagyon kedves, türelmes. Nagyon megnyugtatóan viselkedett a szülésem közben, pedig én RETTEGTEM a szüléstől, és -részben miatta-, pozitív élményben volt részem. A varratkiszedésnél is nagyon óvatos volt, sokszor meglátogatott a szülés másnapján, azt a nagy napot pedig szinte végig velem töltötte.
2009. júl. 31. 11:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Dr Tankó András a legjobb!!!ultrahangban ö a legjobb rögtön kiszúrja ha gond van..kedves türelmes és mindent elmagyaráz és nyugalom árad belőle:!!
2009. okt. 31. 21:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Dr Tankó András Jr.,én is nála szültem,nagyon kedves,rendes doki!
2009. nov. 28. 17:41
 9/15 anonim válasza:

Csuka vs Tankó? egyforma szavazatot kaptak.

valaki eldönthetné még egy szavazattal^^

thx

2010. febr. 19. 00:23
 10/15 anonim ***** válasza:

egyik sem, Dr. Szabó László!

Állítólag a Tankó mindenkit megcsászároz! De ezt csak fél füllel hallottam NST közben.

A Szabó legalább bevet mindent, hogy természetes úton jöjjön a baba. Rajtam kívül még 2 anyukát ismerek, mi mind a Szabónál szültünk, természetes úton. Volt oxitocyn, zselé, minden és kivárta, amíg szépen kitágultunk. Egy másik ismerősöm is nála szült, ott végül császár lett, de nála tényleg nem jött be semmi, pedig 2 napon kersztül próbálgatta zselével, utána oxitocynnal is, de semmi tágulás. Ilyenkor nincs mit tenni!

Első ránézésre kicsit mogorva pali, de szakember a javából! :)

2010. febr. 19. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!