Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van jó nőgyógyász Kecskeméten?

Van jó nőgyógyász Kecskeméten?

Figyelt kérdés
A férjemmel hamarosan kisbabát szeretnénk. Ajánlották nekem Dr. Tankó Andrást,de nem tudok róla semmit.Előre is köszönöm!
2008. jan. 4. 13:37
 1/8 anonim válasza:
100%

16 hetes terhes vagyok, én Dr. Nagy Károlyt tudnám neked ajánlani, teljes mértékben megbízom benne, és amellett, hogy nagon jó szakorvos, emberileg is csak a legjobbakat lehet elmondani róla, szimpatikus, emberséges, maximálisan odafigyel a betegeire.

Tankó Andrásról annyit tudok, hogy nagyon elismert szakorvos.

2008. jan. 4. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Amikor még arrafelé laktam, dr. Ladányi Lajos magánrendelésére jártam. Már több dokinál voltam Kméten, de szerintem ő a legjobb! Sajna már nyugdíjas, ezért nem tudom, hogy vezet-e szüléseket a kórházban. Több éven keresztül 4 doki kezelt méhszájsebbel, elmentem Ladányi dokihoz, és 3 nap múlva lézerrel meggyógyította, azóta semmi gond. Sőt! Mindig mindent elmagyaráz, mit miért csinál, mit hogyan csináljak. Szuper! Ha gondolod, dobj egy privit, és elküldöm a telefonszámát.
2008. jan. 4. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően mindegyik rendes, de a fiatalabb dokik (Dr. Bakó, Csuka, ifj Tankó...)különösen kedvesek, lelkesek és még nincsenek elszállva maguktól. Nálam mondjuk az is számít, ha egy idegen doki a kórházban bemutatkozik, mielőtt a megvizsgál, az idősebbeknek ez nem mindig jut eszébe :P
2008. jún. 10. 01:22
 4/8 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Az én tapasztalatom dr. Ladányival szemben egészen más... Soha nem mennék hozzá!

Szerintem nagyon jó orvos Dr. Tankó, de még jobb Dr. Altorjay Balázs. Sajnos csak Szolnokon van kórházi háttere, de Kecskeméten is van rendelése. Emberileg, s mint orvos is maximálisan a legjobb!!!!

2008. júl. 19. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Dr Tankó András a világ legjobb dokija !!!nyugodtan menj hozzá!ultrahangban a legprofibb azonnal kiszúrja ha baj van !kedves türelmes és nyugalom árad belőle!mindent megtesz a betegeiért!imádom!!!!
2009. okt. 18. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Végül Tankó Dr. lett az orvosom és azóta született egy kisfiam.Nagyon örülök,hogy őt választottam,mert maximálisan igaz,amiket írtál,végigkísérte az egész terhességet,végig nagyon kedves,rendes,türelmes volt,úgy,ahogy mondod,áradt belőle a nyugalom.És persze szakmailag is kitűnő orvos.Legközelebb is hozzá fogok menni és mindenkinek csak ajánlani tudom!

2009. okt. 19. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
örülök hogy neked is bevált.gratulálok a babádhoz sok boldogságot!
2009. okt. 21. 22:05
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az itt említett orvosok hol mikor és mennyiért rendelnek? Sajnos a közelben nincs jó orvos, és nagyon félek a nőgyógyászoktól, mert akihez eddig jártam eléggé bántóan viselkedett. Persze lehet, hogy csak én vagyok érzékeny, de azért árat mindenféleképp jó lenne, ha írnátok, mert addig nem tudok elmenni orvoshoz, és elég sürgős lenne már. Köszi!!!

2011. máj. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!