Hogyan, illetve mivel egészítsem ki a palástfű + cickafark teát?
Nézed valamivel, hogy van-e peteérésed? Mióta próbáloztok? mert még 2-3 hónap nem lenne gyanus, viszont azt jó lenne tudni, hogy van e pé, mert ha rendszeres a ciklusod, van pé, akkor lehet a teával nem kellene bolygatni, többen írták, hogy megborította a dolgokat.
Egyébként úgy kell inni, hogy mensi utáni első naptól cickafark (1 tk fű leforrázva, 10 percig állni hagyni), reggel éhgyomorra. Ezt addig, amig peteérés nem lesz, aztán ugyanígy elkészítve a palástfű tea menzeszig.
Elvileg ha 27-28 napos ciklusaid vannak,nem szabadna teáznod,mert az a rendszertelen ciklusra való.Nagyon sok nőnek a rendszeres ciklusát bezavarta.
Szerintem nem kell teletömnöd magad vitaminokkal egyenlőre.De szedhetsz elevitet vagy hasonló terhesvitamint,vagy magnéziumot...
én nem ettem semmi ilyesmit baba előtt.
9 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!