Menses előtt 1 héttel teherbe lehet esni? Ha igen akkor azért még megjöhet a mensi?
Figyelt kérdés
Mert nálam ez volt.A mennyisége ugyanannyi volt,mint szokott,csak a színe s állaga volt más.Nem volt benne nyúlós,darabos vmi,és élénkpiros sem volt,hanem nagyon-nagyon sötétbarna.A melleim nem fájnak,csak tegnap szúrtak és a mellbimbóm is hol szúrt hol viszketett.Vettem ma Clear Blue tesztet,ami 15-20 perc elteltével lett határozott +.De ez sok idő.Most is csináltam 1et,az elég halvány + lett 8 percre,de ittam is lehet h azért,nem tudom.Volt már vki közületek hasonló helyzetben?2009. júl. 20. 14:10
1/3 anonim válasza:
Igen, teherbe lehet esni vérzés előtt 1 héttel is. Monjdjuk ilyenkor nem kellene, hogy megjöjjön a véprzés, mert a visszamaradó tüsző progeszteront termel, és ez nem hagyja, hogy leváljon a méhnyálkahártya.
2/3 anonim válasza:
Nekem a babam a ciklusom 22-dik napjan fogant vagyis egy hettel a nevart elott, de viszont nallam kimaradt a mensi. En azt tanacsolom neked, hogy ket nap mulva ismet probalj meg egy tesztet es nezd meg, hogy erosodik-e. Ha igen akkor baba van. HA viszont negativ lesz akkor szerintem nagyon korai vetelesrol van szo. Persze nem akarlak remisztgetni es lehet tenleg semmi gond, van akinel megjon meg az elos egy-ket honapban a mensi. De ha gondolod menj el dokihoz hatha egy vervetelbol meg tudjak mondani a hcg szintedet. Kivanom, hogy minden rendben legyen veletek!
3/3 anonim válasza:
Ugyan ez történik velem.. Vegul terhes lettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!