Ha a menszesz előtt pár nappal esek teherbe akkor megjöhet még?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 15:09
1/8 anonim válasza:
Én a mensi előtt 4-5 nappal lettem babás, és már nem jött meg.
2/8 anonim válasza:
Elvileg a menzesz előtt 14 nappal van a peteérés. Tankönyvek szerint ilyenkor, +- 2 nap, lehet teherbe esni. Szóval 4-5 nappal előtte már nem képes a megtermékenyülésre.
3/8 anonim válasza:
Második baromságot írt, jobb lenne ha utána nézne bizonyos dolgoknak.
Egyébként 4-5 nappal előtte való megtermékenyülés esetén még igen könnyen előfordulhat a menstruáció, mivel még nem feltétlen történt meg a beágyazódás (elvileg ez 2 hét), hiheti azt a szervezeted, hogy nem vagy terhes.
Terhesség mellett jelenlevő vérzést nem hívjuk menstruációnak.
4/8 anonim válasza:
a természet nem mindig olvassa el a tankönyveket :D
hála istennek :D
5/8 anonim válasza:
az első vagyok, én mindkét gyerekemmel az elvileg várható mensi előtt pár nappal lettem babás...ki érti ezt:)
6/8 anonim válasza:
Ti honnan tudjátok, hogy nem középidőben lettetek terhesek?
8/8 anonim válasza:
Én is a menzesz előtti pár napban lettem terhes. Előtte 1 évig próbálkoztunk hiába félidőben. Van ilyen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!