Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan akinek az első...

Van olyan akinek az első inszemináció sikeres volt?

Figyelt kérdés
Következő ciklusban lesz az első inszemem és érdekelne milyen esélyeim vannak. Gonal injekciót és clostyt írt fel a doki.
2012. aug. 7. 17:44
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

08-17 09:38 írója vagyok.

Túl vagyok az első inszemen, sajnos nem sikerült. Két negatív terhességi teszt, sőt meg is jött. :-(

Kezdhetem újra elölről, pfff...

2012. szept. 18. 08:46
 22/24 tkata81 ***** válasza:

Sajnálom!

De ne add fel, a következő sikerülni fog! Tudom, hogy milyen szar,én 3 sikertelenen túl voltam, mire sikerült és egy kicsit mindegyikbe belerokkantam, amikor megláttam a negatív tesztet :( de fel kell állni, menni tovább!

Tudjátok az utolsó sikertelen után mi segített? lehet gáz, de van egy szám, azt hallgattam, tök erőt adott :)

http://www.youtube.com/watch?v=SMOh0cwQsqE

Kitartás mindenkinek, sikerülni fog egyszer lányok!

2012. szept. 18. 11:02
 23/24 anonim válasza:

tkata81! köszönöm!

akkor negyedik inszemen sikerült teherbe esned?

2012. szept. 19. 19:50
 24/24 anonim válasza:
Nekünk az első sikerült :)
2019. dec. 6. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!