0.48-as TSH nem túl kevés a babához?
Köszi a válaszokat!
Nem fogytam, tartom a súlyom. 2 fölötti Tsh-t vittünk le először 1.3-ra, és a legutóbbi eredményem 0.48 lett.. Lehet, hogy csökkenteni kellene a gyógyszeradagot? Nem szeretnék átesni a ló túloldalára...
Én átestem, az alulműködésem átment túlműködésbe.
0,01 az értékem már két éve, és az endokrinológus azt mondta hogy nincs ezzel baj, ha nincsenek panaszaim, akkor simán jöhet és tud jönni a babó így is.
A múltkor a váróban mellettem ült egy kismama nagy pocival. A tsh eredményét szorongatta a kezében. Nagyon kíváncsi voltam, így kilestem. Az értéke 0,02 volt.
Úgyhogy szerintem ne aggódj!
Köszi, most kicsit megnyugtattatok...
Akkor szerintetek nem kellene csökkenteni a gyógyszeradagomat?
Kíváncsi vagyok az orvos mit mond majd!
szia!
Nekem 4,8-as TSH-t 3 hónap alatt napi 1 szem Thyroxin levitt 0,1-re. Az orvos csökkentette a napi adagot 3/4 szemre. 2 hét múlva megyek újabb kontrollra.
Köszi.
Én napi fél szemet szedek, lehet, hogy akkor elég lenne egy negyed is...
bocsánat, kérdezhetek? A 4 és 5-stől, akiknek túlműkődésük van. 0,01 és 0,05.
Tényleg azt mondták, hogy nincs túlműkődésed a 0,05-s értékkel? mert a T3 és T4 jó?
azért kérdezlek titeket, mert nekem is jó már a T3 és T4, de a TSHm legutóbb még mindig 0,01 volt. Nem emrünk még próbálkozni a babával.
ti ezt hogyan tudjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!