Nekünk eddig elég volt heti 1 szex. (hétvégén nyugiban) Babához nagyon kevés?
szia. mi egyhónapban 2 szer voltunk együtt
de ha az akkor lenne amikor a peteérésed van akkor pont elég
én is ebben bízom, de nagyon hisz az én férjem is eléggé leterhelt sajna
Ha jókor voltatok együtt akkor elég. Mivel a petesejt 24 óráig életképes csak így pont akkor vagy max elötte 3 nappal kellett együtt lennetek, mert a spermiumok kb 3 napig még életképesek.
Nekem a barátnöm meséli hogy ök max havi 1x vannak együtt, milyen szar a sexuális kapcsolatuk, de mind két gyerek elsöre össze jött neki. Ö ezt úgy hívja, hogy vannak olyan nök akikre elég ránézni és már teherbe is esnek.
Hááát. én kevésnek tartom, és ha elmondanád dokinak, ő is kevesellné...
Végülis esély így is van, csak akkor rátok nem vonatkozik igazán a statisztika, hogy 12 hónap alatt "illik" összehozni a babát...
Legalább peteérés környékén próbáljátok meg a 2-3 naponta együttlétet...
Elvileg egy is elég,csak jó legyen az időzítés.
Minden azon múlik h jókor a jóhelyen.
Habár én abban a hónapban maradtam terhes,amikor ahányszor a párom akarta mindig engedtem.
Azelött ,ha nekem nem volt kedvem,hát elhárítottam.
Nekem soknak tűnt a napi egy-kettő.De hatásos volt.
tudatosan lehet kevéssszer együtt lenni. Nekem kétszer is összejött így. Csak tudnod kell, mikor van pé-d.
Ismerősömék például véletlenszerűen voltak együtt, és csodálkoztak, hogy egy év után sem jött a baba. MIkor kétnaponta kezdtek szeretkezni, két hónap alatt összejött.
Mi például szintén keveset voltunk együtt, de én hőmérőztem, és tudtam, mikor van pé-m, mikor kell együttlenni. A kiskatonák 3-4 napig életképesek, a petesejt egy napig él, tehát ha a pé körül öt napban egyszer vagytok együtt, és termékeny vagy (könnyen teherbe esel), akkor ennyi idő épp elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!