Akik véreznek szex után, sikerült állapotosnak lenni?
Nőgyógyászom nem mond erre semmit sajnos, de érzem, hogy valami nincs rendben.
Ciklusaim is mindössze 2 naposak és szex után gyakran van vérzésem.
Fél éve várjuk a babát, szinte minden nap együtt vagyunk, de még semmi eredmény, kezdek aggódni.
Mi az,hogy nem mond semmit? Én a helyedben sürgősen másik dokit keresnék!
Nem normális,hogy minden szex után vérzel, de a 2 napos ciklus sem biztos,hogy az!
Na most megijesztettetek!
Azt mondta, a 2 napos vérzés normális...
Mondtam, hogy nem jön a baba, de előbb a férjem küldte spermavizsálatra.
Nem magándoki, úgyhogy én is terveztem, átmegyek másikhoz, de ha szerintetek is van okom aggódni, akkor még ebben a hónapban elmegyek.
Nyugi, a sex utáni vérzés lehet attól is, hogy minden nap együtt vagytok, esetleg van egy kis méhszájsebed, és attól. Hogy csak két napig van vérzésed, az jelentheti azt is, hogy nincs peteérésed. A ciklusaid meddig tartanak egyébként? Pontos, 28 napos??
Mindenképp egy magán nőgyógyászt válassz, mert ő nem fogja ezeket a dolgokat figyelmen kívül hagyni. Ha a rákszürésed negatív, akkor azért nem kell annyira megijedned.:))
*Nyugi, a sex utáni vérzés lehet attól is, hogy minden nap együtt vagytok,
Nem lehet, hacsak a párjának nem kaktusz van a f*ka helyén. És nem is normális. Mindenképpen és azonnali normális kivizsgálást igényel.
*esetleg van egy kis méhszájsebed, és attól.
Ez lehet, de ha már vérzik, az nem "kis méhszájseb", hanem elég nagy probléma, feltétlen orvosolni kell.
*Hogy csak két napig van vérzésed, az jelentheti azt is, hogy nincs peteérésed.
Ez sem igaz. A hosszú ciklus utal erre. Ha nincs peteérés, a méhnyálkahártya akkor is leválik, amikor elöregszik, és ugyanúgy vérzik. Kevés vér akkor van, ha pl. a fog.gátló elvékonyítja a méhnyálkahártyát, hogy ha netán mégis megtermékenyül a petesejt, akkor se tudjon megtapadni. De egyrészt a kérdező nem szed tabit, másrészt ha erről van szó, akkor szintén dokira van szüksége, mert előfordulhat, hogy mégis valamiért vékony a nyálkahártya és akkor nem fog megtapadni nála sem a megtermékenyített pete. De nyilván más oka is lehet, az orvosnak kéne tudni, nem nekünk találgatni.
6 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, előtte viszont szedtem 8-9 évig majdnem egyhuzamban, lehet, hogy ez csinált valami bajt?
Mindenesetre orvost váltok, egyenlőre nem akarok fizetőset, bízom benne, hogy TB alapon is segít ( ahogy illene is...)
30 éves vagyok és még csak az első baba lenne, úgyhogy nincs sok időm várakozni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!