Kaáliba mentünk első alkalommal, mindenki ajánlotta mennyire rendesek mosolyognak segítenek. Nos nekem eddig más a véleményem. Egy órát várattak mire bekerültünk a dokihoz. A nő a pultnál aki az adatokat vette fel mint a savanyú uborka olyan volt?
Szia!
Nagyon sajnálom, és le vagyok döbbenve a negatív tapasztalataitokon!
Velünk még sosem voltak ilyenek, leszámítva némi várakozást.
Nekünk akkor kellett várni a dokira, amikor olyan időpontban mentünk, amikor a műtőben volt. A már kezelt páciensek mindig elsőbbséget élveznek az újonnan jöttekkel szemben. Ha maradtok a Kaálinál, azt majd te is tapasztalni fogod. :-)
Más helyekről hallottam olyat, hogy akár fél napig is váratták őket. A többivel egybevetve az egy óra elhanyagolható. Sajnos volt "szerencsém" sztk-s nőgyógyászathoz, az egész napomat ott töltöttem, és nagyon bunkó volt mindenki, nem mondtak el semmit, ha rákérdeztem valamire, akkor majd a doktor úr megmondja, de persze ő sem. :-(( A különbséget zongorázni lehetne köztük és a Kaáli között!
De ha neked nagyon nem szimpatikus a hely, menjetek máshova, hátha jobb bánásmódban lesz részetek.
Amúgy a hálapénzt nem értem, a Kaáliban tilos, rajta van a papíron is, amit az első alkalommal kaptunk. Pont ez az egyik, amit szeretek bennük, hogy nem kell "gondolni".
Írd majd meg, hogyan döntöttetek, merre tovább, és milyenek a további tapasztalataitok, komolyan érdekel!
Mielőbbi babásodást kívánok!
Szia!
Megkérdezhetem,hogy ez melyik Kaáli volt?Budapest?Tapolca?
Egyébként teljesen egyet értek Mankával..Mondjuk igen,először Nekem is majdnem hasonló tapasztalataim voltak,mint Neked,de már oda járok 9 hónapja és teljesen megváltozott a véleményem velük kapcsolatban!
Igen a rendszeresen járók elsőbbséget élveznek,mert nekik lehet,hogy csak egy uh kell vagy beültetés utáni rövid beszélgetés!Ja és nem utolsó szempont a doki személye..van akinek nagyon sok "betege" van,van akinek kevesebb...az Én dokimnál nagyon sokan vannak és először 1 órát vártam rá,de megérte..sőt most mennem kell 17.-én hozzá,beírtak 10 órára,de megmondták,hogy várnom kell az tuti!
Remélem nem vette el a kedved ez,mert a Kaáli szerintem a legjobb hely (hidd el 3 év alatt már sok mindent megtapasztaltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!