Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ettől terhes?

Lehetek ettől terhes?

Figyelt kérdés
2hete a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül, 15 percet volt bennem, nem élvezett el egyáltalán, de félek hogy terhes vagyok. Ö nyugtatgat hogy biztos nem lehetek az mert ö "tudja mitcsinál" Most jött meg, de úgy, hogy egy nap alatt 2-3 csepp vér folyik, és közben barnázás is van a vér mellet.Eddig viszont egy nap alatt kb 6tampont elhasználtam a legnagyobb fajtából... Tudom hogy én csináltam magamnak a bajt, tudom h hülye és felelőtlen vagyok, úgyhogy ezt ne írjátok, inkább aki tud segítsen!! Előre is köszönöm!!
2009. júl. 19. 18:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

2 hétig szabadságon van..nem tudtam elmenni hozzá...:S:S már kicsit lenyugodtam mert mindenki akivel beszéltem azt mondta h azok alapján amiket elmondtam tuti nem vagyok terhes... amugy julius 4én"csináltuk " a barátommal, ha terhes lennék, milyen jelei lennének azóta? lennének jelei egyáltalán?

(ja és köszönöm az érdeklődés/aggodásd!)

2009. júl. 22. 23:30
 12/12 A kérdező kommentje:
vettem tesztet, negatív lett! Viszont a hőmérsékletem állandóan 37,0-37,3 között mozog! Nem tudjátok h ez mitöl lehet, ha nem vagyok terhes a teszt szerint? Beteg mostanában nem voltam.
2009. júl. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!