Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ettől terhes?

Lehetek ettől terhes?

Figyelt kérdés
2hete a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül, 15 percet volt bennem, nem élvezett el egyáltalán, de félek hogy terhes vagyok. Ö nyugtatgat hogy biztos nem lehetek az mert ö "tudja mitcsinál" Most jött meg, de úgy, hogy egy nap alatt 2-3 csepp vér folyik, és közben barnázás is van a vér mellet.Eddig viszont egy nap alatt kb 6tampont elhasználtam a legnagyobb fajtából... Tudom hogy én csináltam magamnak a bajt, tudom h hülye és felelőtlen vagyok, úgyhogy ezt ne írjátok, inkább aki tud segítsen!! Előre is köszönöm!!
2009. júl. 19. 18:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Csinálj tesztet és tudni fogod.
2009. júl. 19. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Jó esélyed van a terhességre. Menj el a nőgyógyászatra, és ha terhes vagy, akkor majd továbbküld a terhesgondozásra. Gondolom abortuszra nem is gondolsz, mivel "direkt" csináltátok, és ugye nem annak a babának kell viselni a következményeket?

Jobb esetben pedig nem vagy terhes, csak esetleg az idegesség miatt "más" a vérzésed.

De ha nem akarsz rögtön nőgyógyászhoz rohanni, akkor megteszi egy teszt is.

2009. júl. 19. 18:36
 3/12 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok ,egyáltalán nem szeretnék gyereket még, tesztet meg holnap reggel fogok csinálni, de nagyon rettegek
2009. júl. 19. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Bár lehet, hogy izgusz és ezért nem jön meg úgy ahogyan szokott, azért csinálj egy tesztet, mert az a tizenöt perc is tizenöt perc. Igaz, hogy az előváladék nem tartalmaz túl sok spermát, de azért van benne. S ha éppen peteérés van, kitudja. Eredménytől függetlenül, ha nem jön meg rendesen menj nőgyógyászhoz. Egyrészt megnézi, hogy miért nem jön meg rendesen, másrészt párod úgy tűnik nem szereti "időben" feltenni az óvszert ezér szerintem irass fogamzásgátlót. Ma már nagyon jó készítmények vannak.
2009. júl. 19. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

szia!

csinálj egy terhességi tesztet. a vérzésed az idegeskedéstől, az időjárástól, étrend változástól etc. is változhatott. először próbálj megnyudogni, a vérzés csak jó jel lehet arra, hogy nem vagy terhes. (persze van, akinél előfordul terhesség alatt is). nem foglak lehurrogni érte, mert azzal nem segítek, fiatal vagy még, tanulj ebből az esetből és legközelebb védekezzetek.

20/L

2009. júl. 19. 18:39
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

amikor megjött nem otthon voltam, hanem táborban, más kaja stb... meg kb 40 fok volt minden nap balatonban voltam ( nem tudom h ez számít -e valamit) de mielött megjött volna nem idegeskedtem, inkább csak akkor amikor láttam hogy szokatlanul kevés jön, és soha nem volt még ilyen.

2009. júl. 19. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Reméljük nincsen baj, de majd írd meg, hogy mi lett!

(a Balaton is okozhatta egyébként, ha elkaptál esetleg valamit)

2009. júl. 19. 19:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz és akkor kiderül...csak a holnapot éljem túl...:S
2009. júl. 19. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2009. júl. 20. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki?
2009. júl. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!