Lehetek ettől terhes?
Jó esélyed van a terhességre. Menj el a nőgyógyászatra, és ha terhes vagy, akkor majd továbbküld a terhesgondozásra. Gondolom abortuszra nem is gondolsz, mivel "direkt" csináltátok, és ugye nem annak a babának kell viselni a következményeket?
Jobb esetben pedig nem vagy terhes, csak esetleg az idegesség miatt "más" a vérzésed.
De ha nem akarsz rögtön nőgyógyászhoz rohanni, akkor megteszi egy teszt is.
szia!
csinálj egy terhességi tesztet. a vérzésed az idegeskedéstől, az időjárástól, étrend változástól etc. is változhatott. először próbálj megnyudogni, a vérzés csak jó jel lehet arra, hogy nem vagy terhes. (persze van, akinél előfordul terhesség alatt is). nem foglak lehurrogni érte, mert azzal nem segítek, fiatal vagy még, tanulj ebből az esetből és legközelebb védekezzetek.
20/L
köszönöm a válaszokat!
amikor megjött nem otthon voltam, hanem táborban, más kaja stb... meg kb 40 fok volt minden nap balatonban voltam ( nem tudom h ez számít -e valamit) de mielött megjött volna nem idegeskedtem, inkább csak akkor amikor láttam hogy szokatlanul kevés jön, és soha nem volt még ilyen.
Reméljük nincsen baj, de majd írd meg, hogy mi lett!
(a Balaton is okozhatta egyébként, ha elkaptál esetleg valamit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!