Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért írnak ekkora hülyeséget...

Miért írnak ekkora hülyeséget nők, hogy "volt menzeszem, de lehetek terhes ugye"?

Figyelt kérdés
Bocsi, de az ilyen kérdés kiakaszt. Meg hogy volt négy napig menzesz, aztán csináltam két pozítív tesztet. Orvos mondta, hogy a vérzés a legrosszabb, ha valaki terhes, és nincs olyan hogy jó pár napig megvan. Könyörgöm...ennyire bolond, hogy lehet egy nő?? Szerintem a teszteket is csak beképzelik, mert annyira akarják a babát. Nem egy ilyen esetről hallottam.
2009. júl. 18. 21:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! A stílusról annyit, hogy talán a tieden kellene változtatni. EZ nem egy olyan fórum, ahol a kérdezőt kell "cseszegetni". Azért írtam ki a kérdést, mert sajnálom azokat a nőket, akik már mindent beképzelnek, hogy terhesek legyenek. Pedig nem kellene, ha nem görcsölnének annyit, a baba is könnyebben jönne. Ami a vérzést illeti, kérdezd meg az orvosod vagy nézz utána szakirodalomban, mert tényleg nem egészséges. Számomdra hasznosak voltak a válaszok az utolsót kivéve. Különben, aki másnak ilyet kíván, talán még nincs felkészülve arra agyilag, hogy anya legyen.

Amúgy a "bolond" arra vontakozott, hogy sok mindent beképzelnek már, amit nem kellene. Nézz utána, milyen kérdéseket tesznek fel. Kivettem pár órával később a kukáből a tesztet és pozitív!!!

2009. júl. 20. 13:21
 22/26 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek szívből kívánom, aki babát vár, hogy minél előbb sikerüljön és egészséges legyen! EZ a legszebb dolog a világon, amit egy nő kaphat az élettől. Kevesebb görcsölés, nagyobb élvezet, sok-sok szeretet :)
2009. júl. 20. 13:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem semmi gond a stilusoddal!! Nem értem miért írta az egyik válaszadó? Na és olyat kívánni, hogy soha ne legyél anya. Még szerencse, hogy az Ő stilusa tökéletes! :) Egyébként meg teljesen igazad van , mert tényleg vannak nagyon kiakasztó kérdések.

2009. júl. 21. 07:18
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves utolsó!

Ha babára vársz te is, remélem sikerül! :)

Jó egészséget!

2009. júl. 21. 10:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát igen már lassan 1.5 éve babára várunk, de nem akar jönni. :( Igaz 1éve volt egy vetélésem. Viszont azóta semmi. :( DE amikor megjön a nem várt, akkor SOHA nem gondoltam, beszéltem be magamnak, hogy esetleg terhes lehetek. Mert persze vannak rá példák, hogy előfordul, de az esélye nagyon, de nagyon kicsi. És minek adni egymás alá a lovat ezeknél a kérdéseknél, hogy lehetsz terhes, mert tényleg kicsi az esélye, sokkal, de sokkal nagyobat csalódnak azok, akiknek bebeszélik. Nem értem, hogy ez mire jó???
2009. júl. 22. 09:11
 26/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Bebeszélni nem kell, de azért a reményt ne add fel :) Rám 6 évet vártak a szüleim. Utánam pedig születtek sorba a kistesók :) Remélem nálatok is így lesz. Mai napig hálás vagyok nekik, hogy ennyit próbálkoztak. Különben ma nem élnék. Kívánom, hogy hamarosan egészséges picur mozgolódjon a pocidba! :)
2009. júl. 22. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!