Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért írnak ekkora hülyeséget...

Miért írnak ekkora hülyeséget nők, hogy "volt menzeszem, de lehetek terhes ugye"?

Figyelt kérdés
Bocsi, de az ilyen kérdés kiakaszt. Meg hogy volt négy napig menzesz, aztán csináltam két pozítív tesztet. Orvos mondta, hogy a vérzés a legrosszabb, ha valaki terhes, és nincs olyan hogy jó pár napig megvan. Könyörgöm...ennyire bolond, hogy lehet egy nő?? Szerintem a teszteket is csak beképzelik, mert annyira akarják a babát. Nem egy ilyen esetről hallottam.
2009. júl. 18. 21:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
De ha van is vérzés, más jelek utalnak babára. Mellfeszülés, magas hő... Nem?
2009. júl. 18. 21:54
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
anyukám mikor velem volt terhes végig volt nei és semmi baja nem volt:)
2009. júl. 18. 22:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Félig meddig igazad van, mivel a terhesség alatti vérzés nem normális dolog, ezt én is így tanultam. Terhesség alatti menstruáció létezik, de az semmiképp sem olyan vér, viszont az lehetséges, hogy annyira nem különbözik, hogy feltűnjön az édesanyának. Természetesen ez nem olyan menstruáció, mint a rendes, normális vérzés. A mellfeszülést sokan észre sem veszik, főleg nem a terhesség elején, a hőmérsékletét pedig csak az méregeti, aki iszonyatosan szeretne kisbabát és régóta nem jön össze neki, tehát viszonylag kevés ember. Én nem is szoktam ajánlani senkinek, csak bosszúságot okoz, stb. Még mindig jobb mondjuk, mint az ovulatios tesztek, de jobb, ha nőgyógyász követi nyomon a peteérést :)
2009. júl. 18. 22:57
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
normális estebne nem mestruál, vagy kevesebb a vérzés terhesség esetén! inkább beakarják maguknak képzelni a terheséget!
2009. júl. 19. 02:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok

nekem a barátnőm anyukája rendesen menstruált,viszont érezte,hogy feszül a melle,és elment orvoshoz.akkor derült ki,hogy terhes,és már el sem tudná vetetni,ha akarná...szóval akkor ügye a 12.hét után derült ez ki..akárhogy is nézem az legalább 3 mensi..utána nem tudom,hogy megvolt-e neki,viszont egészséges kisbabát szült.ez kb.olyan 10 éve volt..

2009. júl. 19. 07:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Csajok!!

Nem biztos az, hogy menszi miatt vérzik terhesség alatt! Hematómás terhesség is van. Amikor hamatóma (vérrel megtelt hólyag) van a méhfalon, valami oknál fogva havonta szétpukkad, az vérzik nem a méhfal válik le . Ez nem olyan ritkaság! Nekem is ez volt a nagylányomnál, de a kisfiammal semmi zűr nem volt.

2009. júl. 19. 07:41
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Én értem a kérdező miért háborog. Az olyan "ostoba" (elnézést kérek mindenkitől, de sajnos nem lehet finomabban fogalmazni) kérdések miatt, akik még egy kisujj fájdalomba is terhességet beszélnek be. Előfordul olyan, hogy valaki vérzik terhesség alatt, de azért valljuk be nagyon kicsi az esélye. Akik itt írtak ilyenről, szerintem egy sem volt terhes, csak szerette volna. Én a teszteléssel kapcsolatos kérdéseket sem értem. Ha csinálok egy tesztet, akkor elhiszem amit jelez, mert engem még az sem csapott be soha. Tehát amikor negativ volt, akkor nem is voltam terhes. Mondjuk nem is csináltam mensi elött 1 héttel tesztet. Azoknak is az esetek többségében itt az oldalon az derül ki, hogy nem terhesek, de sokan bebeszélik neki, hogy lehet azért terhes. Aztán nagyobbat csalódik.

Mielött nekem támadnának többen elmondanám, hogy én is kb 1,5 éve babát szeretnék, tehát tudom milyen az amikor nagyon szeretné az ember, de ettől függetlenül nem beszélek be magamnak mensikor terhességet.

2009. júl. 19. 08:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Pedig egy nő igen is menstruálhat a terhessége alatt.

Mamám hét hónapos koráig rendesen menstruált.

2009. júl. 19. 11:57
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A válaszok és a dokik véleménye megerősített abban, hogy nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki vérezzen terhesség alatt. A hólyagos dolog érdekes volt! Köszönöm! EZt még elképzelhetőnek is tartom. Sajnos az ilyen "ostoba" kérdések mögött tényleg az elkeseredettség és a fájdalom áll. A görcsös ragaszkodás, hogy már most tuti sikerült. Szerintem ha nem görcsölnének, hamarabb jönne a baba is. Az elég fura hogy valaki nem érzi hogy 4 hónapos terhes. Már bocsi...Igen, a tesztek megbízhatók. Sosem mutattak nekem sem rossz eredményt. Sőt, én még szellemcsíkkal sem találkoztam. Jah, ami még felháborít: "csináltam egy tesztet, negatív lett, majd kivettem a KUKÁBÓL pár óra múlva és már pozitív volt! Annyira örülök, hogy akkor terhes lettem"...Nah ez a totál hülyeség felső iskolája.
2009. júl. 19. 12:19
 20/26 anonim ***** válasza:
52%
Hát "kedves kérdező", ami a stílusodat illeti, nem semmi. Remélem, neked nem lesz pozitív teszted az életben! Nem érdemled meg!
2009. júl. 20. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!