Lehetek terhes?
Védekeztetek? Mivel?
Ha nem, vagy nem megfelelően, akkor lehetsz terhes. Ha védekeztetek, akkor is, csak akkor kicsi az esélye.
igen védekeztünk gumival. Nagyon oda figyelünk egymásra csak ez a félelem nagyon bennem van. És lehet h jönnek majd negatív kommentek h jajj 16 évesen máár szexel meg ilyesmi...de ez magánügy és fel vagyok készülve -> erre biztosan az lesz a válasz ,hogy: hogy ha fel vagy készülve miért teszel ki ilyen kérdést? Hát...azért teszek ki ilyen kérdést mert ilyen a felnőttekkel is előfordul.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
Semmi baj nincs a koroddal, meg ahogy leírtad, nem tűnsz felelőtlennek egyáltalán, és tökre igazad van, hogy olvastam itt már olyan nyilvánvaló, meg buta kérdést is 30-on felüliektől, hogy majd leestem a székről...
Ami a problémádat illeti, szerintem sem valószínű, hogy terhes vagy, de inkább vegyél tesztet, hogy valóban ki lehessen zárni ennek a lehetőségét. Aztán bármi is az eredmény, keress fel egy nőgyógyászt (ha még nem voltál és félsz tőle, próbálj nődokit keresni, ha úgy gondolod az megnyugtatóbb lenne)Mert azért csak ki kellene deríteni, hogy rendszeres ciklus mellett, ha nem vagy terhes, akkor miért is nem jön meg (szerintem az is lehet, hogy nagyon beparáztál, és emiatt is bezavartál "fejben", ill. ha első szex volt, akkor erre "válaszol" így a tested).
Szóval dokira fel, első az egészséged!
Még annyit hogy ha 28-án kellett volna megjönnie és pontos 28 napos ciklusaid vannak akkor 14én volt peteérésed vagyis 1 nappal az együttlét után.
Olyankor a legkevesebb spermiumtól is teherbe eshetsz.
Azt javaslom, hogy a peteérésedet tartsd számon (vehetsz akár ovutesztet is pl. DMben de ha pontos ciklusod van akkor nem fontos) és az előtte 2 utána 1 napban kerüld az együttléteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!