Nemvárt előtti tünetek mik lehetnek? Mikor jön leghamarabb?
Szia!
Igazából mikor én terhes lettem késői peteérésből lehetett a baba, mert még a menszi kimaradása után 2 nappal se mutatta ki, de mivel nagyon úgy éreztem még utána is ezért csináltam egy tesztet (itt már egy hete késett!!!)
és az is csak halvány lett!!
Nagyjából utána számoltam és kb. a 14. dpo-n voltam mikor pozitív lett!!! (csak hogy te is tudj számolni!)
Komolyan mondom már előtte jóval éreztem, nagyjából mikor meg kellett volna jönnie! Pedig elméletileg beágyazódás előtt nem lehet érezni semmit! És nekem a 3. késős napomon volt pecsételőm magyarul a beágyazódás! Na akkor azt hittem megjött, ez se jött össze... DE NEM!!!
Mikor megcsináltam a 2. tesztet akkor is csak jó egy percre rá jött elő a 2. csík és én már bőgtem, pedig annyira biztos voltam benne, amikor a párom szólt hogy figyi már hát ott van!! Na akkor meg azért bőgtem :D
Amúgy ami nagyon furcsa volt, hogy én sosem alszok délután, mert nem tudok! És annyira álmos voltam, hogy nagyon!!
Fájt a mellem! (igaz ez előtte is minden ciklusban fájt)
Felkeltem hajnalonként pisilni!!(én aki 8nál hamarabb nem kelek!!! 10re járok dolgozni), na ez se olyan érzés mint amikor pisilned kell, hanem úristen mindjárt szétdurran a hólyagom, ha nem pisilhetek! Inkább fájdalmas volt mint pisilési inger!!
Állandóan nyűgös voltam, hisztis!!!! Nagyon!! Mindenen felment a pumpám!! Majdnem minden hülyeségen sírtam!
Az egyik munkatáram, akit leordibáltam valami semmiség miatt, meg is kérdezte, hogy Te nem vagy terhes véletlenül??
És ami a legfontosabb tünet!!!! Hidd el 1 évig próbálkoztunk előtte és szinte minden 2. hónapban biztos voltam benne hogy na most :D !! De persze nem!
Amikor tényleg terhes lettem, azt egyszerűen éreztem!!! Mintha más ember lennék!! Nem tudom megfogalmazni! De ha ezután a megérzés után is negatív lett volna a teszt, akkor tuti, hogy elmeorvoshoz mentem volna mert most annyira biztos voltam benne!! (biztosan mert dúlnak a hormonok)
Később jött az émelygés, és enyhe hányinger.. de ez már a pozitív teszt után volt!!
Sajnos vetélés lett a vége, de nem keseredtem el, hiszen tudok gyereket csinálni, és szeretnék is :) !!!
Szia! Negyedik voltam: a furi hasfájdogálást kiegészíteném: leírhatatlan, mintha keveredne a mindjárt megjön, a hasi izomláz és a hasfeszülés... Meg néha pici görcs itt-ott. És most én is biztos vagyok benne:)
Most szálltam ki a kocsiból, és egész úton a biztonsági övet húzogattam, mert szorította, vagyis kényelmetlen volta pocómnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!