Kb.2 és fél hete voltam együtt a új párommal először, megszakítással . Lehetek így is terhes?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 15:14
11/17 anonim válasza:
ha ilyen lassan jutottak el az ágyig, akkor a gyerekhez kéne még pár év szerintem. Valld be, hogy ez nem normális dolog
12/17 anonim válasza:
OFF: miért ne lenne normális dolog az, hogy nem bújnak rögtön ágyba, hanem várnak? Ebből kiindulva azt is mondhatnám, hogy az a nem normális, ha rövid ismeretség után ott kötnek ki.
13/17 anonim válasza:
Nem mondtam hogy nem normális. Viszont szerinted akkor ha már nem bújtak ágyba rögtön mert vártak, a kapcsolatuk annyira érett, hogy az első szexük eredménye gyerek legyen? Inkább akkor már bújjanak ágyba egyből és x idő múlva döntsenek úgy, hogy készen állnak egy gyerekre. Felteszem a kérdező és a párja nem élnek együtt. Ergo: tőlem aztán "járhatnak" november óta, ez nem egy normális kapcsolat.
14/17 anonim válasza:
Egyébként meg a kérdésre válaszolva: lehetsz terhes,ha kimarad a menstruációd, tesztelj. Egyébként ha akartok gyereket, ne védekezzetek, ha meg nem, akkor ne megszakítással.
15/17 anonim válasza:
OFF: Miből gondolod, hogy ez egy nem normális kapcsolat?
16/17 anonim válasza:
abból amit az előbb már vázoltam, meg az egész szituációból. Pontosítok, igazad van: lehet ez egy normális kapcsolat, csak nem érett gyerekvállalásra.
"és ő sem bánnáá ha lenne baba mivel nincs neki" szerinted ez normális dolog?
17/17 anonim válasza:
Hát igen. Így már mindjárt más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!