Ti látjátok a második csíkot?
Nem tudom, hogy azért látom mind a kettőn, mert annyira drukkolok, hogy ott legyen, vagy tényleg csak egy csíkos, mint ahogy a többen is mondják.
Kérlek, ha holnap is teszteltek, írjátok meg, töltsétek fel! Nagyon drukkolok Nektek! Mi jövő tavasszal szeretnénk nekiállni a babavárásnak, lehet, hogy majd én is teszem fel ide az ilyen, vagy ehhez hasonló tesztet/ket, hogy látjátok-e....
Remélem!
Szóval, kérlek írjátok meg holnap!
Szurkolok, hogy baba legyen!
Sziasztok meg csináltam a tesztet nagyon halvány rózsaszín csikk jött ki rajta rögtön de olyan halvány is maradt. a hőm az megy fel de szerintem ilyenkor már erősebbnek kellene lenni-e a teszt csíknak :( és két napig pisilésnél mindig volt valami rózsaszín folyásom.
Muti, megszakértjük a tesztet :)
Ha pozi, és van rózsaszínes folyás, vagy barnázás, akkor lehet szükség lenne hormonpótlásrsa. Nem baj, ha nem annyira erőteljes a 2. vonal, ez függ a teszt minőségétől is, meg hát ezeket nem arra találták ki, hogy a hcg szint emelkedését figyeld vele, szóval a lényeg, hogy két csík.
Drukkolok, hogy baba legyen :)
Szia!
Én vagyok aki gondolt rád.
Ezt mondtam!Hiába tesztelsz naponta,a HCG 2 naponta duplázódik.Nekem az első 2 tesztem nagyon halvány lett,bár egy minimális különbség volt köztük.A második valamivel erősebb lett,de nem valami sokkal.
A 3. tesztet a 2. után 3 napra csináltam meg és az lett erős pozitív.
Akkor számold ki,hogy első teszt 13. dpo-n második 15.-en és a harmadik a 18. dpo-n lett pozitív.
Nem vagy semmiről lekésve még csak legyél egy kicsit türelmesebb és várj egy pár napot.
Köszönöm. próbáltam lefotózni de ott nem látszik annyira halvány. meg fogadtam ha nem jön meg akkor csak hétfőn tesztelek. amit tegnap raktam fel az szép rózsaszín és jól látszik ez meg alig látszik de ott van.
Nem tudom mit higyek. Azt hittem erős két csíkom lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!