Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti látjátok a második csíkot?

Ti látjátok a második csíkot?

Figyelt kérdés

Ilyen a görbém is : [link]

[link]

2012. aug. 2. 11:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%

Na esküszöm ma voltál eszembe.Válaszoltam múltkori görbés kérdésedre és pont ma jutott eszembe hogy ugyan bírtál-e még várni.De ahogy látom nem. :D

Én látom a második csíkot,de most már legyél türelmes és 2 naponta tesztelj csak.Nekem is halványka volt az első 2 tesztem pedig nem kapkodtam el. :) Halkan gratulálok.

(tesztes válaszoló:Neked viszont egyáltalán nem látok 2. csíkot.)

2012. aug. 2. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
Én is 2 csíkot látok. Gratulálok. :)
2012. aug. 2. 14:04
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

ugyanilyen teszt, ugyanilyen csíkkal :) gratulálok.

25 hkm

2012. aug. 2. 14:05
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem az a második csík az száradási csík. Én szürkének látom nem rózsaszínűnek.
2012. aug. 2. 14:49
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
az elötem szolohoz hasonloan én szerintem is az száradási csik csak!
2012. aug. 2. 14:54
 16/25 anonim ***** válasza:
45%

8-as vagyok

átszerkesztettem a képet negatívba és azon is csak 1 csík látható. negatívban a csíkok jobban látszanak ha több van, de ez egyértelműen egyet mutatott

2012. aug. 2. 15:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem az furcsa, hogy 5 tizedet leesett a hőd, ami úgy tudom, nem jó jel.

Nagyon halványan, de látom a 2. csíkot.

Reméljük baba!

2012. aug. 2. 15:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek :) Holnap reggel jövök a másik tesztel.
2012. aug. 2. 15:21
 19/25 anonim ***** válasza:
45%
Én sem látok 2. csíkot! Egyik teszten sem...
2012. aug. 2. 16:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a tesztes válaszoló. Bár sokan kedvesek hogy az enyémet is megszakértik, de igazából csak neked akartam megmutatni hogy az enyém is hasonló. Azon is van aki látja, van aki nem. Én látom hogy valami alakul, és nekem az a lényeg. Azért kíváncsi vagyok hogy mi lesz velünk, nekem pl. még jó pár nap van a nemvártig, csak nem bírtam kivárni, és inkább 2-3 naponta nézem.

Vigyázz magadra, ezt a pár napot töltsd úgy mintha tuti pozi lenne a teszted, szerintem ezzel teszel a legtöbbet magatokért. Nagyon szorítok neked, hogy pár nap múlva egy gyönyörű, erős pozitív teszttel jelentkezz!

2012. aug. 2. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!