Vannak itt angliabol lanyok, akik most tervezik a teherbeesest?
Figyelt kérdés
:)2009. júl. 18. 13:40
21/22 A kérdező kommentje:
Jahj! Nagyon gratulalok a babahoz! :) Nem semmi a munkahelyed,kicsit elkepedtem! Akkor Te nagyon szerencses vagy! :) Koszi szepen a linket. Mondjuk mar ebbol is latszik,a kulonbseg az otthoni es az itteni dolgok kozott... Jo egeszseget kivanok neked es a pocaklakodnak! :)
2009. júl. 19. 11:04
22/22 anonim válasza:
Sziasztok!!
Mi is itt elunk a baratommal,nekem mar 2napja kesik,lehet hogy baba,mert nem vedekezunk. Azt szeretnem kerdezni,hogy ha en meg nem dolgoztam itt,mert nemreg koltoztem ki es epp munkat keresek,akkor is erdemesebb itt szulni??? Ugyanugy jarnak majd a tamogatasok???
orulok,hogy itt segitokesz magyarokat latok,sajnos amugy nem ez a tapasztalatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!