Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki nem várja a hónap elejére?

Valaki nem várja a hónap elejére?

Figyelt kérdés
Lányok kinek mi a tünete?én augusztus 5kére nem várom,és sajnos nem is érzek semmit :(
2012. aug. 2. 05:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2012. aug. 2. 08:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Én 6 -ára nem várom de nekem fájnak a cicijeim de nagyon.
2012. aug. 2. 09:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mire utalhatnak a mellfájdalmak.Mondjuk nincsenek be dagadva a cicijeim.
2012. aug. 2. 09:05
 4/15 anonim ***** válasza:

1# vagyok Nekem is fájnak, már peteérés óta, ezért reménykedem.....

el szokott mulni és mensi előtt visszatér de most azóta is..4.ére NEM várom.. K.

2012. aug. 2. 09:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is már hetek óta fáj de ebben a hónapban majdnem minden nap fáj de annyira hogy rossz érzés. Ebben a hónapban csak egy pár nap volt mikor nem fájt.
2012. aug. 2. 09:11
 6/15 anonim ***** válasza:
És esetleg van benned olyan érzés ami sugallatot éreztet veled Pl: hogy van valaki benned, vagy érzed hogy meg jön vagy anya leszel?
2012. aug. 2. 09:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudom de néha hülyének érzem magamat. Nem tudom hova tenni ami jön érzés. Valójában olyan mintha örülne a lelkem valaminek. De nem csak most éreztem ezt.Mondjuk kicsit hányingerem van meg a jobb mellem nagyon fáj és talán egy kicsit be van dagadva ha jól meg nézem .Szerintetek hogyan érzi meg egy kisgyerek azt ha jön a kis tesó?
2012. aug. 2. 09:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk fent van a höm 37fok.
2012. aug. 2. 09:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Amikor közeledik a mensi akkor le megy vagy fel megy?
2012. aug. 2. 09:25
 10/15 anonim ***** válasza:

1#

Mensi elötti napon, vagy aznap lemegy a hő.

Nekem is 37,1 en van már majd 10 napja, még van 2 nap mensiig. Néha tényleg elfog egy érzés, mintha "örülne a lelkem" de néha meg ugy érzem, most sem lesz 2 csík azon a fránya teszten. Olyan hihetetlennek érzem, hogy 2 csík legyen, néha meg hihetetlennek hogy nem jött össze."Az nem lehet hogy nem" érzésem van....Nem tudom, reménykedem

2012. aug. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!