Aki a hónap elejére nem várta: megjött a mensitek, vagy hogy álltok?
Nekem még nem jött meg, ma vagyok a 28. napon. Múlt hónapban 27 napra jött meg, előtte 29 napra, az volt eddig a leghosszabb ciklusom. Tehát még bármi lehet.
Hányingerem van, nehezek a melleim, nem vizes folyásom van, 3 napja fejfájásom. De ezek lehetnek mensis tünetek is,így izgulok de a mensire készülök lelkileg, nehogy beleéljem magam.
És ma van a szülinapom! :))) Lehet meglepem magam egy teszttel!
boldog szülinapot neked!
engem az bánt hogy se pozis tesztem nincs, se mensim! Legyen már valamelyik... Mindegy mi, csak valami, mert ez a bizonytalanság örjítő!
Köszi a köszöntést! :) Mikorra nem vártad a mensid?
Nekem az előző terhességemet csak a mensi elmaradása utáni 5. nap mutatta ki először a teszt.
Szerintem én is csak pár nap múlva tesztelek, hátha addig megjön. Nem szeretnék pénzeket kidobni feleslegesen.
Látom ide sok tapasztalt önuralmat gyakorló lány írt.
És is ezen vagyok.
2 napom van még a mensziig.Próbálok objektiv lenni és nem bebeszélni magamnak semmit.
Tesztelni még nem fogok,csak ha kimarad.
A hőm már11 napja 37.fölött van.Egyéb jel tünet nincs.
Sziasztok!
Boldog szülinapot az ünnepeltnek!:)
Nekem is 2 nap van a nemvártig. 4 napja iszonyatos fejfájásom van, a mellem szintén 4 napja hatalmas és érzékeny, szédülök, és erős fehér folyásom van. Ez még csak a 2. hónapunk, de nagyon örülnék, ha sikerült volna a babóca! :) Tegnap volt egy nega tesztem, de sztem még korai volt :) Remélem! Drukkolok nektek, és várom majd a fejleményeket hétvégén! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!