Hogy végzik a spermavizsgálatot?
Gyermeket szeretnénk és párhuzamosan akarjuk futtatni a kivizsgálást.
Nagyon gáz a spermavizsgálat? Spermát otthon is lehet 'gyűjteni'? A párom csak otthon hajlandó ilyen jellegű dolgokra.
egyszerű.
bemegy urulógushoz hogy szeretne sperma vizsgálatot.
Megkérdik h otthon szeretne e mintát "gyűjteni" v ott..
ha otthon akkor 1 órán belül be kell érni vele vissza az orvoshoz.
Nekünk otthon is lehetett gyűjteni, de be kellett vele érni egy órán belül. Nagyon rendes volt a tanácsadó, aki elemezte a mintát, mi is megnézhettük mikroszkóp alatt, hogyan mozognak. Aztán megbeszéltük az eredményt.
És aki ott van, mindenki mintát visz, egyáltalán nem ciki.
Igen, reméltük, hogy lehet otthon, köszi a válaszokat. Ez azért így humánusabb. Nem értünk egyet ezzel az 'újságos' , 'agyatlanoknak' való mintavétellel. Nem is tudom, ki az aki ezt megcsinálja.
Nyilván , aki nem tud odaérni egy órán belül.
De szerintem a férjem ezt is megoldaná vhogy, annyira utálja az ilyen szar, selejt újságokat, no meg, hogy magának csinálja.
Mégegyszer köszi a válaszokat.
utolsó vagyok, még annyi, hogy nekünk nem urológus intézte, hanem a nőgyógyászom mondta, hogy meddőségi kivizsgálásnál ez az első lépés, és megadta a kórházi család- és nővédelmi tanácsadó elérhetőségét, ott kellett időpontot egyeztetni.
És előtte 5 napig nem lehet szeretkezni.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!