Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Beágyazódás,...

Mi lehet ez? Beágyazódás, Terhesség, vagy valami más?

Figyelt kérdés

10 napja voltunk együtt párommal, nem védekeztünk, de nem belém az aktus során! és pont előző nap múlt el a menstruációm.

azóta viszont fura tüneteim vannak.. feszül a mellem, és ma elkezdtem vérezni, nem menstruációs vérzés! mert nem olyan erős, és ebben a hónapban már meg volt ugye!

de nem tudom mire vélni most ezt a vérzést.. beágyazódás lenne? de az nem csak egy két csepp vérrel jár?? nekem meg tegnap délután óta "csöpög,folyik" .. segítsetek !!! előre is köszönöm:)

2012. júl. 31. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán egy korai peteérés történhetett, amikor együtt voltatok, és most beágyazódott, de akkor nem szokott olyan sok jönni sztem, hogy folyjon. Lehet, h egy-két napot még érdemes várni, de ha tovább is elhúzódik a vérzés, lehet, h érdemes a dokihoz elmenni.
2012. aug. 1. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!! amúgy, azóta is vérzem..:S
2012. aug. 2. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!