Most akkor mi az igazság? Megjöhet a menstruáció a terhesség ellenére vagy nem?
előfordulhat vérzés, de nem olyan mint a rendes mensi hanem sokkal kevesebb és nem is teljesen élénk piros vér. ilyenkor a szervezeted csak emlékszik hogy esedékes lenne és beindítja, de nem válik le teljesen mert megtörtént a beágyazódás. legtöbbször rózsaszín vagy barna folyás lehet egy pár napig, amit nem kell mensinek venni. persze tesztel meg kell nézni hogy tényleg baba-e, vagy hormonprobléma okozza a rendszertelen mensit. ha meg tutira baba, akkor meg jobb orvossal beszélni ilyen esetben, mert lehet hogy gyógyszer kell, de nem kell megilyedni. ha elvetélsz akkor lesz élénk piros és darabos :(
remélem elég értelmes választ adtam! várom a lepontozásokat
3as vagyok
tudtam hogy le leszek pontozva, mindig lepontozzák az írásom! :S már direkt írom hogy várom a lepontozást hogy el ne felejtsék a piros kéz rajongói
Kedves 3-4-es!
Aranyos vagy, szerintem nem is pontoztak volna le, h nem írod a végére. Nem írtál hülyeségeket szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!