Látom, elég cikk-cakkos a görbid...ez ugyan pajzsmirigy alulműködésre is utalhat...kivizsgáltattad már?
2012. júl. 31. 15:09
4/19 anonim válasza:
még nem,de lehet nincs is :/ mert eddig szájba mértem aztán ahogy láttod az utolsó 5 napi érték sokal szebb nem cikk-cakkosodik mert hüvelyben mérem,azelőtt még akor is ilyen cik-cakkos volt :/
Szia én aug 10.-ére nem várom. Jujj együtt izgulunk!! Tünetek még nem lehetnek ugye?
2012. júl. 31. 16:31
6/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok nekem 2 napja ég a gyomrom és hányinger. Lehet? Vagy csak sok a savam..
2012. júl. 31. 16:33
7/19 anonim válasza:
ilyenkor még nem érezhetsz semmit,még el se kezdődött a beágyazódás,én most járok a beágyazódás időszakánál :) 2. és 4. válaszoló voltam
2012. júl. 31. 17:13
8/19 Ufobaby válasza:
Igen, sajnos én is csak hasszurkát érzek, mert lehet elkezdődött ott valami...esetleg a beágyazódás...
Az előző görbéden jó sok a 18-as...csak így tovább mostanra is ;)
2012. júl. 31. 19:23
9/19 Ufobaby válasza:
Második válaszolónak:
Szerinted azért ilyen magas a hőd most, mert hüvelyben méred? Mennyire nagy különbség lehet a hüvelyi és a szájban mért hőnek?
Többiek? Tapasztalat?
2012. júl. 31. 19:33
10/19 anonim válasza:
több mint valószínű mert mint láttod az elözőbben utolsó pár napba ment csak fel és most meg már beágyazódás előtt,ha van persze beágyazódás,meg sose volt ilyen :) 2. voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!