Ez terhesség lesz?
Figyelt kérdés
A nem várt menstruációm 2 napja késik,minden mensim előtt leg.1 héttel mindig fáj a hasam,szinte jelez előre hogy vigyázz jövök,most semmi,az étvágyam megnőtt,és borzasztó sokat kell pisilnem,vizelés közben pedig méh feszülést érzek!Ez megtermékenyülést jelent,vagy valami mást szerintetek?2012. júl. 31. 07:20
1/13 anonim válasza:
Ez még bármi lehet. Nekem a múltkor egy hetet késett, többféle tünetem is volt, utána mégis megjött. Esetleg tesztelhetsz már most reggeli pisiből, vagy pár nap múlva, és talán attól okosabb leszel.
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod,most pisinél láttam hogy minimálisan pecsételek,de az a legfurcsább hogy világ életemben mindig jelzett a pocim hogy megfog jönni most semmi:/ csak szeretném tudni megvan-e az esélyem a terhességre mert akkor sürgősen le kell raknom a cigit,nem akarok kockáztatni:)
2012. júl. 31. 08:58
3/13 anonim válasza:
Szerintem előbb tedd le a cigit és utána babásodj. Mert ha hirtelen vonod meg a cigit a szervezetedtől akkor az is nagyon árthat a babádnak. Vagy legalábbis erősen csökkentsd le a számát mielőtt teherbe esnél.
4/13 A kérdező kommentje:
lecsökkentem,csak szeretném tudni van-e rá esélyem,egy pici kis reménysugarat szeretnék...hogy valaki tapasztalt-e ilyet
2012. júl. 31. 10:30
5/13 anonim válasza:
pár nap múlva reggeli elsőből csinálj tesztet! egyenlőre még semmi biztosat nem tudok és nem is akarok mondani. nem akarom hogy elbízd magad és utána én legyek a hibás hogy mégsem :( szorítok érted
17 hkm
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon örülnénk a picinek:)
2012. júl. 31. 13:41
7/13 A kérdező kommentje:
neked pedig sok örömet a babához:)
2012. júl. 31. 13:43
9/13 A kérdező kommentje:
és ha tipped lehetne?mit tippelnél?megszakítással védekezünk,pont peteéréses napon pedig pharmatext használtunk
2012. júl. 31. 14:08
10/13 anonim válasza:
Ha védekeztetek pont a peteérés napján és máskor pedig megszakítással, akkor honnan gondolod, hogy terhes vagy? Ha szeretnél babát miért védekeztek? Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!