Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesen normális hogy sok...

6 hetesen normális hogy sok folyásom van?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szagtalan, színtelen, akkor igen. Ha erős nem számít. Én mindkét terhességem alatt konkrétan végig tisztasági betétet viseltem, folyás miatt. Ez van, a hüvely igyekszik tisztán tartani magát.
2012. júl. 30. 18:18
 2/4 gabszem ***** válasza:
Nekem az első pár hónapban nagyon sok folyásom volt. Lényeg hogy szagtalan legyen, ne viszkess meg ilyenek.
2012. júl. 30. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem az elejétől a mai napig van! nekem nem teljesen színtelen, legalábbis a betéten sárgásnak néz ki általában, de a dokim azt mondta hogy semmi gond, szaga nincsen, egyéb más tünetem nincsen, tehát nem jelent gondot, ha barnás, pirosas, illetve ha szaga is van az bajra utalhat.

28hkm

2012. júl. 30. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen szaga, csak picit megijedtem mivel első baba
2012. júl. 31. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!