Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Néha fehér tejszerű, néha...

Néha fehér tejszerű, néha pedig fehér túrószerű a folyásom a ciklusom 12. napján, ez normális, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Plusz néha puffadok és érzékeny néha az alhasam és derekam.

Nektek mikor jelentkezik ez?

2011. máj. 24. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:

a tej szerű az oké,nekem is szokott.jelzi nálam az ovuláció közeledtét.

viszont a túró szerű az nem kéne,gombás fertőzésre,bakteriális gyulladásra utal.még ha nem is viszket,vagy ég.

ezt onnan tudom,hogy meddőségire járok,nekem is volt,és doki mondta az baj.kenetből ki is derült,hogy candida gombám és streptococcus bacim van.

2011. máj. 25. 08:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Egyetlen egyszer volt ilyen túrószerű. Szerintem csak megszáradhatott odabent ez a fehér tejszerű dolog.

Amúgy meg fertőzést mitől lehet elkapni?

2011. máj. 25. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
pl.wc-n,uszodában,szexuális partnertől,akár születésedkor (mint én),helytelen higiénia (pl.nem szabad nagy wc után hátulról előre törölni mert az e-coli baktérium így bekerül a női szervekbe).de pl ha nem mostál kezet és odanyúltál,sőt! (most tudtam meg) a tampon használatától is.és még sok dolog van...érdemes elmenni nőgyógyhoz és levetetni egy kenetet.
2011. máj. 25. 14:57
 4/10 A kérdező kommentje:

De akkor folyamatosan túrószerű lenne, nem?

Én csak egyszer felnyúltam és akkor egyszer vettem észre hogy ilyen, azóta nem.

2011. máj. 25. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:

azt nem tudom....

nekem volt párszor,nem sűrűn de nem is egyszer.

passz...

2011. máj. 26. 09:53
 6/10 A kérdező kommentje:
most már csak bő krémes fehér folyásom van. ma van a legtöbb: 14. ciklusnapon vagyok amúgy. a hőm meg magas...nem értem miért.
2011. máj. 26. 09:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy terhességi tesztet: halvány pozitív lett...
2011. máj. 27. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:

a 15.ciklusnapodon lett pozitív?

akkor csak előző hónapban eshettél teherbe.mert a peteérés van ebben az időben.a beágyazódás meg 7-12 nap.tehát a tesz leghamarabb kb.a 27-28. napon mutat pozitívat.

vannak tüneteid?

amúgy gratula!

2011. máj. 30. 12:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos kiderült, hogy egy túlérett 35 mm-es tüsző okozta a pozitív tesztet. :((
2011. máj. 30. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:

jaj te szegény!!!!!

ne add fel!én már 10 éve küzdök,párom eredményei rosszak.

2011. máj. 31. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!