Meforaltól kimaradhat a menses?
Figyelt kérdés
Március 14-e óta szedem a Meforalt, amitől megjött mindig a mensesem 40 napra PCO-m van:Babát szeretnénk,most nem jött meg késik egy hete tesztet még nem csináltam,az lenne a kérdésem,hogy a gyógyszertől kimaradhat a menses ami már beállt vagy reménykedhetek? Köszönöm a válaszokat előre is!2012. júl. 30. 18:26
1/3 Manka68 válasza:
Szia!
A 40 napos ciklus amúgy sem jó, valószínűleg peteérés nélküli. :-( A meforal inkább rendezi, beállítja a ciklust normálra, (helyreállítja az anyagcserét, amitől rendesen tudnak működni a hormonok, így segíti elő a peteérést.)
Nem akarok hiú reményeket kelteni benned, de esélyesebb hogy babás vagy, minthogy a meforal miatt késik többet, mint eddig. :-)
Szerintem egy teszt nem árthat.
Majd írd meg az eredményt ha tesztelsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Szió!
Tegnap este jós teszteltem amin van második csík igaz halványka. Ma csináltam terhes tesztet, amin alig észrevehető a vonal ezért negatívnak mondanám inkább,meg fogom ismételni :)
2012. aug. 1. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!