Ez még lehet jel a terhességre? Tüneteim lent.
Figyelt kérdés
6 napja késik,az 5 nap alatt ugyan ugy éreztem magam mint amikor megjön,csak épp nem jött meg.A mellbimboim ki vannak hegyesedve,és mintha sötétebbek is,és nagyon érzékenyek.Viszont minden nap inkább reggel egy kicsit görcsöl a hasam alja.4 nap késésnél teszteltem de neg.volt.Holnap már egy hetes késés lesz megprobálom ujra,de már félek a - tol.Ha holnap reggel is negativ lesz akkor tuti nemvagyok terhes szerintetek?Elöre is köszönöm a válaszokat.2009. júl. 17. 14:52
11/13 anonim válasza:
HOl marad a nagybetű?:-))))Csak viccelődök:-)))))
Őszintén gratulálok és gondtalan babavárást kivánok!!!!
12/13 anonim válasza:
Kénytelen voltam rádnézni, én írtam, hogy pozitív lesz a következő. Nagyon örülök és gratulálok!
13/13 anonim válasza:
Gratulálok :) Nekem is hasonló tüneteim vannak, de sajnos negatív lett a tesztem. :( Remélem legközelebb összejön. Kellemes babavárást kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!