Derékfájás a 10 dpon-n utalhat terhességre? További -lehetséges- tüneteim.
...hogy szúrnak, és viszketnek a melleim, napok óta csípkedő érzést érzek a méhemben, mától pedig menszisen fáj is (pedig csak 4-5 nap múlva nem várom). Állandóan álmos vagyok, pedig annyit alszom, mint egy mormota, és párszor a fejem is fájt, egyik nap meg kis híján elájultam. A hőm 37 felett van, és az orrom tövében meg a hajtövemnél "grízes", pattis lett az arcom. Ja,és kétcsikos lett a reggeli ovutesztem.
Persze ezek mindegyikét tudnám mással is magyarázni (ha akarnám:P), de a derákfájás, meg a fejfájás/ájulásérzés az, ami még sose volt! Derekam utoljára a kisfiammal terhesen fájt, de akkor már a súlytól, ez meg olyan érzés most, mintha a méhemben lévő menszis fájdalom sugározna oda.
Terhesség elején volt ilyesmi valakinek? Bocsi, hogy hosszú voltam:P.
Szia!
Bár én már 12 hetes elmúltam,de a derékfájás nekem is megvolt a 10. dpon. Én 4 nap késés után teszteltem pozitivat:)
Gratulálok!!!!!!
Köszönöm:D! Még mindig fáj néha, de most már az állandó méhfájdalom a jellemzőbb.
Kedves Utolsó! Ezt nem értem, mi ne lenne rendben? Én is csak két nap múlva várom, attól még a pozitív pozitív;). Persze én is félek, mert még megjöhet, de nyugi, nem fog! Most terhes vagy és punktum:D:D:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!