Mit csináljak már hogy végre teherbe essek?
Egy év sikertelenség sem olyan rossz, mert doki is megmondja, hogy nem sikerülhet mindenkinek elsőre. Én 80 kilóval elsőre teherbe estem, van, aki 60 kilóval egy év után, semmi bajuk nem volt nekik sem, csak egy év után volt szerencséjük.
Nyugi, menni fog. Egy év után, ha még mindig semmi, nézessétek meg magatokat még egyszer.
Szia! Én 7 évig szedtem a fogamzásgátlót és már több, mint egy éve próbálkozunk...igaz, nekem is van olyan 20 kiló feleslegem, de tudom, hogy idén teherbe fogok esni és, amit nagyon szeretnél, az úgy is meg lesz...szóval türelem...
10-ére nem várom...kíváncsi leszek, hogy lesz e valami eredmény...ugyanis, ahogy írtad, nekem is rendszertzelen volt a ciklusom, ezért én ovu teszetelek mindig és így könnyebbb meghatározni a peteérést... sok sikert a baba gyártáshoz ;)
Rajtam is van egy kis.túlsúly....és nekem sem sikerült még teherbeesnem,másfél éve.
Az én parom azon van h.nem baj majd jön,nem izgatja annyira mint engem.
de én elmentem dokihoz,most kezdtek el kivizsgálni.
Én is félek h.a súlyfeleslegem miatt nehéz lesz babásodnom,de reménykedek...
Fel a fejjel neked is..irj ha sikerült...
szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!