Lehet annak a jele, hogy sikerült végre teherbe esnem?
Jan.22-én kezdődött ez a ciklusom, ami mindig rendszeres, 28 napos, szóval 19-én, holnapután kellene nem megjönnie. Ha úgy számolunk, hogy 14 nap előre-hátra akkor 05-én volt (csak a számítások szerint!) peteérésem, viszont 30-án Jónás-napom! 30-án és 06-án voltunk együtt a párommal.
Egy hete kb. hogy folyamatosan kipattogok (pici pattiszerűek), pedig sosem voltak pattanásaim. volt, hogy szédültem, pedig azelőtt sosem, valamint 2 napja a jobb mellem jobb oldala fáj. Lehet ezt/ezeket tünetnek tekinteni? Vagy hogyan szokott fájni a mell ilyenkor? (ja és a mellem sem fáj mensi előtt sem, alatt sem soha).
szerintem összejött, mert nekem pontosan úgy fájt mindkét terhességem alatt a mellem, ahogy neked :) szorítok!!!
2 kisfiú anyuja
Nekem is jöttek elő kis pattikák, de nekünk becsúszott babánk van, nem gondoltam rá, hogy terhes lehetek. Viszont a mellem nekem nagyon fájt. Feszült, és nem fért bele egy melltartómba sem. Nem várt után 11 nappal lett pozi tesztem.
Szurkolok neked nagyon, remélem összejött a babóka!
35+4 hkm
Utolsó vagyok.
Remélem, beágyazódásos vérzésed van!!!
Majd csinálj tesztet, és jelezd mizu!
Sok sikert!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!