Milyen tüneted/problémád volt amire a nőgyógyász Clostilbegyt -et írt fel? Mellékhatást tapasztaltok? Hamar összejött a baba?
Próbáld meg akkor a meddősségit!
Semmit nem evsztesz vele és ott már ugy látnak a dologhoz,hogy tudják,hogy a closti nem hat nálad,megpróbálkoznak egy másféle gyógyszerrel esetleg szurival!
Amugy mielött babás lettem a clostitól,én már nézegettem a meddősségit Pesten,hogy 3 hónap closti után kérek időpontot oda:)
Ne keseredj el ez miatt!!!!
Persze, azért a tegnapi nagy szomorkodás után ma már egy picivel jobb :) azóta is túrom a netet, hogy hova is kéne elmenni. Közben a párom kivizsgálása is elindult, nálam pedig folyamatban van egy hormonvérvétel, cukorterhelés
Most inkább amiatt aggódom, hogy mivel nem látott a dokim domináns tüszőt, megint várhatok heteket, hogy vajon megjön, vagy sem, aztán mehetek vissza a dokihoz Norcolutért :S
Attól hogy dom ináns nem volt,még sok apró lehetett:)
sosem szabad feladni:)
Pozitiv hozzáállás!!!!A vérvétel jó,nálunk pl a doki rögtön azzal kezdte!
Párhuzamosan a férjem kivizsgálásával:)
Nálunk minden rendben volt mindkettönknél,mégsem jött a baba...
Closti segitett a 2.hónapban:)
Kaptam beutalót hormon vérvételre az endokrinológustól, de ma beszéltem vele és szólt, hogy a closty mellett nem csináltathatom meg :( szóval most vagy folytatom a clostyt emelt adagban vérvétel nélkül addig is, vagy hagyom a clostyt és kivárom a három hónapot? nagy dilemma
Köszönöm a biztatást, probálok optimistán hozzá állni :)
Emelt adagban csináld tovább a clostit!!!
ÉS nincs elveszett idő!
A párod ugyis megy dokihoz,addig próbálkozhattok:)
Eddig hogy szedted a clostit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!