Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tüneted/problémád volt...

Milyen tüneted/problémád volt amire a nőgyógyász Clostilbegyt -et írt fel? Mellékhatást tapasztaltok? Hamar összejött a baba?

Figyelt kérdés
Kérlek, sok választ írjatok, minden tapasztalat, vélemény érdekel!

2012. júl. 30. 11:54
1 2 3 4
 31/37 Trudika ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ma voltam Uh ellenőrzésen, nem látható domináns tüsző :( ez volt a második Clostys hónapom. Totál összetörtem, ezek után van még esély? Dokim javasolta a meddőségit :S hát nemtudom....
2013. jan. 29. 19:47
 32/37 anonim ***** válasza:
76%

Próbáld meg akkor a meddősségit!

Semmit nem evsztesz vele és ott már ugy látnak a dologhoz,hogy tudják,hogy a closti nem hat nálad,megpróbálkoznak egy másféle gyógyszerrel esetleg szurival!

Amugy mielött babás lettem a clostitól,én már nézegettem a meddősségit Pesten,hogy 3 hónap closti után kérek időpontot oda:)

Ne keseredj el ez miatt!!!!

2013. jan. 30. 07:22
 33/37 Trudika ***** válasza:
100%

Persze, azért a tegnapi nagy szomorkodás után ma már egy picivel jobb :) azóta is túrom a netet, hogy hova is kéne elmenni. Közben a párom kivizsgálása is elindult, nálam pedig folyamatban van egy hormonvérvétel, cukorterhelés

Most inkább amiatt aggódom, hogy mivel nem látott a dokim domináns tüszőt, megint várhatok heteket, hogy vajon megjön, vagy sem, aztán mehetek vissza a dokihoz Norcolutért :S

2013. jan. 30. 12:19
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy dom ináns nem volt,még sok apró lehetett:)

sosem szabad feladni:)

Pozitiv hozzáállás!!!!A vérvétel jó,nálunk pl a doki rögtön azzal kezdte!

Párhuzamosan a férjem kivizsgálásával:)

Nálunk minden rendben volt mindkettönknél,mégsem jött a baba...

Closti segitett a 2.hónapban:)

2013. jan. 31. 08:57
 35/37 Trudika ***** válasza:

Kaptam beutalót hormon vérvételre az endokrinológustól, de ma beszéltem vele és szólt, hogy a closty mellett nem csináltathatom meg :( szóval most vagy folytatom a clostyt emelt adagban vérvétel nélkül addig is, vagy hagyom a clostyt és kivárom a három hónapot? nagy dilemma

Köszönöm a biztatást, probálok optimistán hozzá állni :)

2013. jan. 31. 12:10
 36/37 anonim ***** válasza:

Emelt adagban csináld tovább a clostit!!!

ÉS nincs elveszett idő!

A párod ugyis megy dokihoz,addig próbálkozhattok:)

Eddig hogy szedted a clostit?

2013. jan. 31. 12:49
 37/37 anonim ***** válasza:
Sziasztok tudom hogy régi topic énis most vagyok az első clostys hónapomban nagyon izgulok hogy sikerült e.Lh teszteltem is meg érzem is az ovut, erős görcseim voltak tegnap elött reggel,aznap hajnalban tudtam csak tesztelni ami pozitív is lett.Aznap is azutáni nap is együtt voltunk tegnap már nem volt energiánk majd sztem ma :D remélem jól időzítettünk ti lh teszteltetek akkor? vagy emlékeztek még hogy volt? elég nehéz 2 hét lesz ez most :D
márc. 28. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!