Milyen tüneted/problémád volt amire a nőgyógyász Clostilbegyt -et írt fel? Mellékhatást tapasztaltok? Hamar összejött a baba?
Örülök, hogy többnyire csak pozitív vélemények vannak! Az a kis hőhullám meg elviselhető! Gratula a kismamáknak, boldog babavárást!
Kedves utolsó! Nagyon drukkolok az erősebb csíkért!
Ismét megjött... megint egy sikertelen ciklus-zárás.
Tegnap a doki felírta az első adag Clostit. Meglátjuk, mi lesz vele.
Kedves utolsó, az előző kommentelők mind receptre és orvosi ajánlásra kapták és szedték a Clostit. És mivel így volt, nem kérdőjelezem meg az orvosaik döntését, biztos tudták, mit csinálnak, hisz praxist vezetnek, sok év tanulmány van mögöttük. Nyilván volt megelőző vizsgálat is, nem csak passzióból írta fel a doki.
Ne bánkódj!!!
A closti segiteni fog:))
Mérd a hődet,hogy be tudd lőni az ovudat:)
Nekem sikerült a clostival a második hónapban:))
Drukkolok neked!!!
8+6hkm:))
Sajnálom ami veled történt...
Az én dokim előtte kivizsgált,closti mellett a ciklusomban többször voltam vissza uh-n,peteérés követésen,szóval én bizok a dokimban.
Az első gyermekem is clostival sikerült,csak ő az első hónapban.Ez a bébi a harmadik babánk lesz,vele a második clostis hónapban jött össze,nekem bevált.Teljes kivizsgálás mellett sztem nem lesz gáz,én ujra és ujra belevágnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!