Milyen tüneted/problémád volt amire a nőgyógyász Clostilbegyt -et írt fel? Mellékhatást tapasztaltok? Hamar összejött a baba?
Akkor drukkolok,de már kimutatná ha baba van:))))
12+6hkm
Igazad lehet, már kimutathatta volna.. bár a bnőmnek csak majd egy hét után jelzett pozitívat.
Egy biztos, nekem már ennek a ciklusnak a végén biztos nem fog :(
Sajnos délutánra a legerősebb mindjárt megjön érzés kapott el, ma reggel megmértem a hőmet, bár hozzáteszem, nem vezetem... visszaesett 36.5-re és még mielőtt a tesztet megcsináltam volna a papíron láttam egy kis rózsaszínt... Szóval szerintem ma meg is fog jönni,így a tesztet megspóroltam a következő alkalomra. De egyet már biztosan igazol, hogy jól éreztem az ovut magamon és a rá következő 14 nap is igaz :(
Indul egy következő ciklus... Azért köszi a drukkot!
Nem baj,ne add fel!!!!Első hónapban tüszőrepi szurit is kaptam és mégsem sikerült....
Második hónapban lettem babás:))
Drukkolok!!!!
Köszi-köszi!! :)
Most indul nekem is a második kúra... Sok egészséget! :)
Mi újság veled? Hogy sikerült a második clostis kúra?
Én most vagyok az elsőben. Már túl vagyok a peteérésen.
Most már csak várakozok, de valahogy érzem, tudom,hogy sikerült!
Drukkolok neked is! :)
Köszönöm a drukkokat!
Kedden, 10.09-én volt a nemvárt és hááát...
+++++++++++++++++++
2. kúra után sikerült! Dokihoz még nem tudom, mikor tudok menni, nem is akarom elsietni, de sajnos az időpontot november közepére adták. Megpróbálok korábbit megoldani, 1-2 hét múlva lenne jó!
További drukk akinek még kell! :)
Sziasztok! Nemtudom olvassa-e még valaki a fórumot, de írok, hátha valaki ír, jó volna pár lelkesítő komment
Én most kezdem a második closty hónapot, az elsőben sajnos nem jött össze a baba :( jól el is keseredtem, most meg izgulok, hogy összejöjjön
Drukkolok Nektek és kívánok minden jót! Szívesen válaszolok, ha van kérdésed! :)
19 hkm
Szia!
Nekem is a második clostis hónap volt sikeres:))
Az elsőnél kaptam, tüszőrepi szurit is,a másodiknál az elmaradt,mert nem volt itthon a dokim:)
Mégis az sikerült:)
Én is segitek ha kérdésed van:)
32hkm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!