Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs életképes himivarsejt a...

Nincs életképes himivarsejt a spermában. A mellékheréből biztos hogy tudnak kinyerni élő ivarsejtet? Vagy lehet hogy ott sincs élő?

Figyelt kérdés

2012. júl. 27. 21:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
szia kedves Utolsó!8 éve?És mi a helyzet most?Vagyis azóta?Mi lett?
2012. aug. 15. 13:20
 22/33 A kérdező kommentje:
ilyen hamar még nem adtam tul 34 ezer ft-on:)bementünk a géndiagnosztikára levették a vért és jöttünk is el.2hét az eredmény nagyon fogok izgulni:/
2012. aug. 15. 14:03
 23/33 anonim ***** válasza:
8 éve gyerek nélkül élünk de nem tudom elfogadni ezt és próbálom páromat rábeszélni a here biopsziára de nem nagyon megy:((Ő így élte le az életét neki"könnyű"már:((Akkor nem mondták neki a here biopsziát furcsálom:((
2012. aug. 15. 21:47
 24/33 A kérdező kommentje:
Szomorú hogy rá kellene beszélni és nem magátol tesz a dologért.nállunk én akartam inkább babát,és miota kiderült h azoosperma van még a fél heréjét is oda adná!!
2012. aug. 15. 22:04
 25/33 anonim ***** válasza:

Hát igen férfije válogatja:(Nagyon makacs és önfejű:(Inkább azt mondja menjek mint, hogy elmenne még egyszer dokihoz bár megértem

Azt sem tudom már, hogy kezdjek neki ennek a beszélgetésnek vele mert ha csak mondom azt, hogy baba vagy bármi már morog ingerült "már megint ez a téma" szövege jön:((

2012. aug. 15. 22:28
 26/33 A kérdező kommentje:
sajnálom nagyon amit érzel és elszomoritó:( és részben átérzem,mert nállunk is hasonlo volt a dolog én csak beszéltem beszéltem a babárol ő meg unta meg megmagyarázta miért ne most de késöbb akar,aztán mondtam neki h nem lesz jobb az anyagi körülményünk,ezt belátta és aztán belekeztünk és már nem érzem egyedül magam a baba projektben.bocsi h ezt mondom de tényleg beszélned kéne vele ezzel kapcsolatban,mert ketten kell akarnotok és akkor ketten kell jóban rosszban.
2012. aug. 15. 22:41
 27/33 anonim ***** válasza:
Figyelj!Ne haragudj érte,de tudod mit mondanék neki a helyedben?8 év várakozás után szerintem,belefér:Mivel te mindenképpen akarsz babát,ha nem hajlandó vizsgálatra,herebiopsziára,akkor jöjjön a B-verzió:donorspermás megtermékenyítés.Több párt is ismerek ahol a férfi miatt(azoospermia),csakis így jöhetett létre a terheség.Hiszen nálatok még lehet,van esély,próbáld megemlíteni neki!Drukkolok!
2012. aug. 16. 15:34
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát donor babától örökbe fogadástól hallani sem akar:(Mondván nem az Ő gyerek sosem lesz neki senki sem mondja majd azt de szép gyerek tiszta apja mert én fogom nekik közölni, hogy semmi közöm ehhez a gyerekhez ő donor,nekem egy gyerek se fogja odavágni, hogy nem vagy az apám...:(Szóval így nehéz lenne bármelyik verzióhoz is:(
2012. aug. 16. 21:20
 29/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok megvan az y kromoszoma delécio eredménye.a vizsgált részekben nincs deléció sehol:)
2012. szept. 1. 22:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia ez mit jelent?
2012. szept. 2. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!