Nincs életképes himivarsejt a spermában. A mellékheréből biztos hogy tudnak kinyerni élő ivarsejtet? Vagy lehet hogy ott sincs élő?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 21:22
11/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a drukkolást:)És gratulálok mndenkinek
2012. júl. 30. 19:35
13/33 A kérdező kommentje:
szia holnap megyünk első beszélgetésre.majd megírom.
2012. aug. 1. 16:33
14/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok!megvolt a konzultáció beszélgetés ki hány éves mióta próbálkozunk eddigi labor eredmények.látta h 0 himivarsejt,ezért legelső lépés el kell menni andrológushoz a herebiopszia miatt,de oda is be kell jelentkezni beültetés csak februárban lehetséges.ennyi történt.
2012. aug. 2. 19:00
15/33 anonim válasza:
Szia!A herebiopszia egy kis,rutinműtét,érzéstelenítéssel csinálják.Férjem szerint nem volt nagy cucc.Ja,nem is kérdezted,gondolom elmondták úgyis.Azt mondjuk nem értem,mi ez a nagy várakoztatás,nálunk kb.2 hét telt el a beszélgetés és a biopsziás-műtét között,aztán kezdődött is az én lombik-felkészítésem(injekció-kúra),s azt követte rögtön a lombik.jól van,drukkolok,hogy jól sikerüljön!
16/33 anonim válasza:
Szia nekünk is ezt írták a leletre sajnos:(((De azért mert páromat sugarazták(herét) és állítólag tönkre tette azt ami a spermiumokat termelte de az orvos nem ajánlott fel here biopsziát:(((((Hátha ott találnának még spermiumokat mert azt olvastam valahol, hogy egy pár év után újra a másik here ami megmaradt az át tudja venni a termelődést de érdekes akkor miért nem találtak a mintában spermiumot:(((
17/33 A kérdező kommentje:
voltunk a krioba ma megyünk y kromoszoma vizsgálatra (35e)ebből megtudják nézni h érdemes e herebiopsziát csinálni.eredmény 2hét
2012. aug. 15. 09:00
18/33 A kérdező kommentje:
hát a sugárzástol nem tudom h késöbb termelődhet e de sztem elképzelhető.andrologust kellene megkérdezni szerintem.
2012. aug. 15. 09:01
19/33 anonim válasza:
Voltunk 8 éve vittünk is mintát akkor mondták azoopsermia továbbra is és fel sem ajánlottam biopsziát lehet azért mert tudták nincs esély:(((((
Igazsátlan az élet:(((
20/33 anonim válasza:
bocsi:"igazságtalan az élet" akar lenni:)
Ja és írj mindenképp mi volt drukkolok:))))++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!