Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egyáltalán nem ugrik fel a...

Ha egyáltalán nem ugrik fel a hőm ebben a hónapban, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Maradt ugyanúgy 36,3-36,4 görbét csak papíron vezetek.
2012. júl. 27. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Elejétől kezdve annyi? Mert ha ige akkor még nem volt peteérésed.
2012. júl. 27. 09:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,36,2-36,4 között volt a 6.naptól mértem. Mindig 28 naposak a cilusaim,úgyhogy már lennie kellett volna,nem? Kb. 5 alkalomból 3 hónapban van is ovus fájdalmam,most pont nem is volt. És ha nem volt ebben a hóban peteérésem,ez normálisnak mondható?
2012. júl. 27. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, nem minden hónapban van peteérése az egészséges nőnek sem. Majd következő hónapban!

Ha nagyon nem akar sikerülni egy éven belül sem, a hőgörbékkel irány az endokrinológus és nőgyógyász.

2012. júl. 27. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A höd alapján nem volt peteérésed! Nyugi minden nönél elöfordul hogy néha kimarad a peteérés 1 hónapban! A 28 napos ciklus még nem biztositék arra hogy mindig van peteérés! Megtörténhet hogy nincs!!! Ahogy az is megtörténhet hogy egy 50 napos ciklusnál van peteérés. A peteérés hidd el nem a ciklus hoszától függ sem a rendszerességétöl,sok más fontos tényezöje is van! De azért ne veszitsd el a reményt mert én saját tapasztalatból beszélek elsö terhességem úgy kezdödött hogy vegig 36.5-36.8 között ugrált a höm de egész hónapban ez volt és a doki is mondta nincs peteérés ebben a hónapban és megís volt mert terhes voltam, ! Szóval bármi megtörténhet az elméletek ellenére is,mert a szervezetünk nem egy gép így az sem törvény hogy kinek mikor van ovu! Nekem rögtön menyszi után és elötte is volt már! Legjobb ha gyakran vagytok együtt amikor csak jol esik! (nem kell olyan komolyan venni a 2 naponta dolgot mert mi minden nap együtt voltunk és összejött!
2012. júl. 27. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Hű,hát megnyugodtam:) 1 éve várjuk első babánkat,ezért mondta a doki,hogy kezdjek el hőmérőzni.Ez a második vezetett hónapom.Az első hőmérőzős hónapban a ciklus második felében végig fenn volt a hőm,a 15.napon hirtelen megugrott,úgy is maradt,míg meg nem jött. Ebben a hóban,úgy látszik akkor nincs peteérés.Majd legközelebb.Köszönöm a segítséget!
2012. júl. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!