Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a hónapban sem sikerült,...

Ebben a hónapban sem sikerült, igaz? Kár, hogy nincs ordítós smiley.

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 9. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire görcsösen rá vagy állva, akkor nem is fog sikerülni hidd el :S

37 hkm

2012. máj. 9. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem könnyű nem görcsösen hozzáállni, amikro boldo-boldogtalan teherbe esik, a híradó tele van azzal, hogy bedpbják a babát a WC-be meg verik, nekem meg aki mindent megadna, nem jön össze.
2012. máj. 9. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
szép görbe :) együtt érzek veled,mi már 10 hónapja próbálkozunk,ti mennyi ideje?
2012. máj. 9. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
MInden együttlétet jelöltél? Mert ha igen, akkor nem is csoda, ha nem jön össze, mert csak peteéréskor és környékén nem voltatok együtt. AZ utolsó együttléthez képest a 4. napon volt a peteérésed, és bár nem lehetetlen így sem teherbe esni, azért több lenne jóval az esélyetek, ha a jó időben is lennétek együtt.
2012. máj. 9. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Én pont ugyanazt akartam írni, mint az utolsó, hogy amikor kellett volna, akkor nem voltatok együtt. Előtte inkább jobb az önmegtartóztatás, de peteérésnél mindent bele!
2012. máj. 9. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Progeszteron szintet nézettél már? Csak a ciklus második felében lévő pecsételés miatt kérdezem.

Ha még nem voltál hormonszint mérésen, akkor erőszakold ki a dokidból, hogy küldjön el teljes hormonlaborba.

A pecsételésnek egyébként számos oka lehet, de jobb meggyőződni minél korábban, hogy minden rendben, mint éveket várni mire nekikezdtek egy kezelésnek.

2012. máj. 9. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Persze, én megértelek hidd el, de akkor sem fog összejönni, ha rágörcsölsz a témára. Szépen nyugodtan, tudom nehéz! De stresszelsz miatta, és ez sokat ront az esélyeiden.

2012. máj. 10. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Szerintem meg jókor voltunk együtt, ovu előtt 2 nappal. Azt mondják, ebből szokott lány születni... nekem mindegy, fiú vagy lány, csak egészséges legyen. utna azért nem voltunk együtt, mert összeszedtem ezt-azt, canesten kúpoztam, majd jött a vérzés, elmentem dokighoz, ő kliont írt fel. azt mondta a vérzés a canesten miatt volt, bár több nap eltelt a 2 nap között...a mai görbém ilyen, továbbra is fáj a mellem:

[link]

2012. máj. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!