Ebben a hónapban sem sikerült, igaz? Kár, hogy nincs ordítós smiley.
Hát ha ennyire görcsösen rá vagy állva, akkor nem is fog sikerülni hidd el :S
37 hkm
Szia!
Progeszteron szintet nézettél már? Csak a ciklus második felében lévő pecsételés miatt kérdezem.
Ha még nem voltál hormonszint mérésen, akkor erőszakold ki a dokidból, hogy küldjön el teljes hormonlaborba.
A pecsételésnek egyébként számos oka lehet, de jobb meggyőződni minél korábban, hogy minden rendben, mint éveket várni mire nekikezdtek egy kezelésnek.
Első vagyok
Persze, én megértelek hidd el, de akkor sem fog összejönni, ha rágörcsölsz a témára. Szépen nyugodtan, tudom nehéz! De stresszelsz miatta, és ez sokat ront az esélyeiden.
Szerintem meg jókor voltunk együtt, ovu előtt 2 nappal. Azt mondják, ebből szokott lány születni... nekem mindegy, fiú vagy lány, csak egészséges legyen. utna azért nem voltunk együtt, mert összeszedtem ezt-azt, canesten kúpoztam, majd jött a vérzés, elmentem dokighoz, ő kliont írt fel. azt mondta a vérzés a canesten miatt volt, bár több nap eltelt a 2 nap között...a mai görbém ilyen, továbbra is fáj a mellem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!