Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, hogy csak egy...

Van olyan, hogy csak egy napig érezni az ovulációt? Vagy talán nem is az volt?

Figyelt kérdés
18-án(14.cn)hajnalban együtt voltunk a párommal,és aznap egész estig szúrt a bal petefészkemnél.Másnapra elmult.Középidőben több napig szokott fájni, főként bal oldalt, de volt már olyan is,hogy a mensziig végig fájdogált. 3-4körül kellene megjönnie, de a középidős fájdalmat-ami pár nappal később szokott lenni-azóta nem éreztem. 29-31 naposak a ciklusaim

2012. júl. 26. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak egy napig érzek petefészek-fájdalmat, reggelre mindig elmúlik, innen tudom, hogy hajnalban megvolt az ovum. Szóval nálam egynapos.
2012. júl. 26. 23:59
 2/4 Manka68 ***** válasza:
Nekem pár percig tartó erős mensis görcs jelzi a pé-t. A szurkálódás utána szokott lenni végig mensiig. De nem kötelező érezni ezeket, teljesen tünetmentes is lehet a dolog. :-)
2012. júl. 27. 05:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Az is előfordulhat, hogy nem is azt éreztem?lehetett mástól is, mondjuk a sex miatt az erős szúrkálás? nelem 4 napig is tartani amugy.
2012. júl. 27. 06:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

én is csak 1 napig érzem az ovulációt; Nekem enyhe görcs formájában jelentkezik, majd utánna ritkán van a hasszúrka! Minden ciklus más, és változhat ettöl nem kell megilyedni. Söt még az sem törvény hogy mindig középidöben van tüszörepedés,nekem például sokszor késöi peteéresem van (menszi elött pár nappal)!

2012. júl. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!