Van olyan, hogy csak egy napig érezni az ovulációt? Vagy talán nem is az volt?
Figyelt kérdés
18-án(14.cn)hajnalban együtt voltunk a párommal,és aznap egész estig szúrt a bal petefészkemnél.Másnapra elmult.Középidőben több napig szokott fájni, főként bal oldalt, de volt már olyan is,hogy a mensziig végig fájdogált. 3-4körül kellene megjönnie, de a középidős fájdalmat-ami pár nappal később szokott lenni-azóta nem éreztem. 29-31 naposak a ciklusaim2012. júl. 26. 20:53
1/4 anonim válasza:
Én csak egy napig érzek petefészek-fájdalmat, reggelre mindig elmúlik, innen tudom, hogy hajnalban megvolt az ovum. Szóval nálam egynapos.
2/4 Manka68 válasza:
Nekem pár percig tartó erős mensis görcs jelzi a pé-t. A szurkálódás utána szokott lenni végig mensiig. De nem kötelező érezni ezeket, teljesen tünetmentes is lehet a dolog. :-)
3/4 A kérdező kommentje:
Az is előfordulhat, hogy nem is azt éreztem?lehetett mástól is, mondjuk a sex miatt az erős szúrkálás? nelem 4 napig is tartani amugy.
2012. júl. 27. 06:13
4/4 anonim válasza:
Szia!
én is csak 1 napig érzem az ovulációt; Nekem enyhe görcs formájában jelentkezik, majd utánna ritkán van a hasszúrka! Minden ciklus más, és változhat ettöl nem kell megilyedni. Söt még az sem törvény hogy mindig középidöben van tüszörepedés,nekem például sokszor késöi peteéresem van (menszi elött pár nappal)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!