Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg lehet érezni a fogantatást...

Meg lehet érezni a fogantatást? Még a beágyazódás előtt?

Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsa érzésem van, nyugodt meg boldog vagyok, meg érzem, hogy valaki már itt van... Na majd szűk két hét múlva kiderül, mi a szitu :)
2012. júl. 24. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag nem. Maximum a "lelki szemeiddel".
2012. júl. 24. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem négy napja volt ovum, én is ebben reménykedem! :)
2012. júl. 24. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2 napja volt ovum, és fura dolgokat érzek. Az egyik hogy nyugodt vagyok:) Nem volt eddig jellemző hogy ilyesmit éreztem volna. Talán...

Egy barátnőm a szex után pár perccel mondta a párjának hogy figyeld meg, ebből baba lesz! Nem hittem neki, amíg nem csinált tesztet... És baba lett, lassan szül:)

Szorítok neked, nekünk nagyon!!!!!!:) Pocakosodunk a ciklusban csajok!!!

2012. júl. 24. 11:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, csak beképzelem. A lányomra 3 évet vártunk, most meg ez volt az első éles hónap. De hátha most mázlim lesz :) nem görcsölök amúgy a dolgon, de tényleg érzem hogy tök nyugodt meg harmonikus vagyok. Tegnap ketten is rákérdeztek, nem vagyok-e kismama véletlenül :)
2012. júl. 24. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is úgy van, ahogy az első válaszoló írta, fizikailag nem hiszem, hogy meg lehet érezni, de én az első terhességemnél is megéreztem, most másfél éves a kisfiam :)

Illetve most vagyok a második babával a 10. hétben, és őt is megéreztem.

Mindkét esetben éjszaka félálomban jött egy érzés, hogy valaki lakik odabent. Fura volt, mert biztosra tudtam, és nem ez a reménykedős 'dejóvolnaha' érzés volt.

2012. júl. 24. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Jó volt a megérzésed? Remélem igen! Szorítok!
2012. aug. 11. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajna nem :(
2012. aug. 12. 09:09
 8/9 Magic85 válasza:
100%

Meg lehet érezni a fogantatást. Lehet én szerencsés vagyok. Én mind a kétszer megéreztem. Miután együtt voltunk a férjemmel rá kb fél órára éreztem egy hirtelen jövő, fájdalmat a bal petefészkem körül. Nagyon gyorsan jött és olyan hirtelen el is múlt. Nehèz megfogalmazni. Utána pedig lelkileg is éreztem valami nagyon furcsát. Ezt éreztem a lányomnál is és a fiamnál is. Hab a tetejére az, hogy mikor a 3-ik gyerekem fogant, akkor nem olyan erősen éreztem....sokkal gyengébben. Lelkileg is gyengébb érzések öntöttek el....sajnos hamar elment.

Úgy hogy bárki bármit mondjon IGEN meg lehet érezni a Fogantatást. Szép napot.

2018. jan. 16. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyanazt éreztem, mint a 8as.

Együtt voltunk és egyből éreztem ahogy kusznak fel, és egy idő után a bal petefészkemben éreztem egy kisebb fájdalmat, azóta olyan hormonos fejfajasom van. Érdekes, mert a 19ik napon voltunk együtt. Hamarosan kiderül lett e belőle baba vagy csak bekepzeltem.

aug. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!