Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az hogy az aktus...

Lehetséges az hogy az aktus után 17 napra történt meg a beágyazódás? Ha nem akkor mennyi idő van az aktus és a beágyazódás között?

Figyelt kérdés
Azért mondom a 17 napot mert akkor volt egy pici barna folyásom illettve rozsaszín volt a toalett papír.
2012. júl. 26. 00:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos.

Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.

2012. júl. 26. 00:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet,több szempontból sem!

Egyrészt ha az aktus ugye a peteéréskor történt akkor a 17 nap nagyon hosszú luteális fázisnak.(peteérés után átlag 12-16 napra meg kell jönnie a menstruációnak)

Másrészt aktus után már 14 nappal mutatja a teszt a terhességet.

Kb 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt,majd újabb 5 nap a beágyazódás,tehát legkésőbb a 14. napon már mutatja a teszt.

Nekem peteérés után a 12. napon már kimutatta.

Az a pecsételő vérzés inkább mensi kezdete lehetett,vagy ha abba maradt akkor esetleg hormonprobléma.

2012. júl. 26. 07:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon extrém esetben lehetséges.

Ha a hímivarsejt 5 napig él odabent, petesejtre várva (ritka, de volt már rá példa), akkor a megtermékenyülést követően 7 napig vándorol, plusz a beágyazódás 5 napja: ez összesen 17 nap.

Nem sűrűn akad ilyen, az tény, de attól még volt már ilyen.

Szerintem esélyesebb, hogy a menstruációd jelzett.

Tesztet nem csináltál?

2012. júl. 26. 08:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Ma csinálok tesztet és írok. Csak még korainak tartom kicsit mert ma kéne megjönnie. De azért tesztelek egyet
2012. júl. 26. 10:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Vettem clearblue tesztet ami kimutatja a terhesség hetét is. Negatív lett. Gondolom akkor már tuti hogy nem vagyok terhes, még akkoris ha csak 1 napot késet mert ez a legjobb teszt. Ugye?
2012. júl. 27. 00:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg van remény! Drukkolok neked! :-)
2012. júl. 28. 19:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg..
2012. júl. 31. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál? Ha negatív, én elmennék egy dokihoz a helyedben!
2012. júl. 31. 23:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek orvoshoz. Teszteltem de negatív. Izgulok :S
2012. aug. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!