Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt most vajon miért csinálja...

Ezt most vajon miért csinálja a hőm? Ma kéne leesnie, ehhez képest napok óta alacsony.

Figyelt kérdés
[link] Png
2009. júl. 16. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj jó a görbéd,nekem is 4 napig vegetált a múltkor ponnt mint most neked aztán felment és le sem lehetet lőni,ott is maradt!!!!:)
2009. júl. 16. 08:51
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást! :) esetleg megnézhetném a görbéd?
2009. júl. 16. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:

ne aggodj, még nem repedt meg a tüszöd. ebben a honapban nekem is tegnap repdet.

[link]

2009. júl. 16. 09:45
 4/8 A kérdező kommentje:
"ott is maradt"-ból azt gondoltam összejött a baba, de látom, még megy nálatok is 'harc' :) amúgy sztem nem késtétek le. viszont neked jó sokáig volt meg. hány naposak a ciklusaid?
2009. júl. 16. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, akcióznotok kéne, mert lemaradtok...!

2009. júl. 16. 10:46
 6/8 A kérdező kommentje:
rajta vagyunk!!! :) este lesz a hajrá :)
2009. júl. 16. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok:Bocsi,de csak papíron vezetem,valahogy nem megy a ciklus.hu használata.Igen összejött a 40.nap pozit teszteltem,amúgy 30naposak a ciklusaim.De most újra harc,mert az 50.napon elvesztettem a picit sajnos!!!!Sok szerencsét nektek!!!!
2009. júl. 17. 07:44
 8/8 A kérdező kommentje:
igazán sajnálom :( de össze fog jönni, tuti! köszönöm a bíztatást
2009. júl. 17. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!