Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Befolyásolhatta a teszt...

Befolyásolhatta a teszt eredményét, hogy este sok folyadékot fogyasztottam?

Figyelt kérdés

12. dpo-n csináltam Clear blue tesztet! Elég sokat ittam is este, meg 10 óra körül dinnyét is ettem! Aztán persze hajnali kettőkor már pisilnem kellett! Gyorsan megcsináltam a tesztet is, negatív lett! Lehet ez attól hogy híg volt a vizelet és így nem volt elég hcg benne?

Tudom hogy maga a teszt is korai volt még, de a fiamat 13. dpo-n kimutatta! :)

2012. júl. 25. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:

nem befolyásolja,korai volt. attól h előzőleg kimutatta most nem biztos h akkor fogant amikor a nagy. nálam így volt:

1: 19.

2.14.

3.11.

2012. júl. 25. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még korai volt, és a vizelet sem volt elég koncentrált, vagy pedig nem vagy terhes. Bár nem értem miért volt sürgős a tesztet hajnali 2-kor elvégezni.

Várd meg, hogy megjön-e, aztán tesztelj újra.

2012. júl. 25. 09:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért csináltam hajnali kettőkor, mert akkor voltam először pisilni! :)
2012. júl. 25. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
De a hajnali 2-es pisilés után gondolom már nem nagyon ittál, mert aludtál, viszont vizelet termelődött reggelre is. Ebből kifolyólag reggelre koncentráltabb volt, mint hajnalban.
2012. júl. 25. 10:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljesen jogos! :) Reggel kellett volna... Na mindegy, majd holnap... vagy holnapután ! Most már ha így alakult, lehet kivárom a 14. napot...
2012. júl. 25. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok! :) Majd írj, ha kiderült valami!
2012. júl. 25. 13:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Volt egy kis időm, utánaolvastam a neten! A híg vizelet sajnos fals eredményt okozhat! Ez egy kis reményt ad! Holnap megpróbálom újra!! :) Majd megírom hogy mi a helyzet! :)Köszönöm!!!! Rámfér!!
2012. júl. 25. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság?
2012. aug. 2. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:
A következő teszt egyértelműen pozitív lett!! Nagyon örültem neki, de aztán sajnos elkezdtem vérezni... Az orvos szerint spontán vetélés... :(
2012. aug. 2. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de reméljük, hogy majd legközelebb minden rendben lesz.
2012. aug. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!