Ha ma este 10 órakor az LH teszt pozitív lesz, akkor nem lesz késő ha holnap este 10 után leszek együtt a párommal? Nem foglyuk lekésni a p. érést és teherbe tudok még esni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 09:43
1/8 anonim válasza:
lehet hogy már késő lesz, inkább előtte legyetek együtt, ne utána.a hímivarsejtek akár napokig elélnek odabent...
2/8 A kérdező kommentje:
De együtt voltunk ma éjszaka fél1-kor..így is lekéshetjük??
2012. júl. 15. 12:29
3/8 anonim válasza:
ezt nem értem, "együtt voltunk ma éjszaka"?? még csak dél van..
4/8 anonim válasza:
így jó lehet, mert előtte voltatok együtt..
5/8 anonim válasza:
Az én dokim azt mondja, a + LH teszt után 24, majd 48 órával kell együtt lenni!!!!!! Nyugi:)
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Mit nem értesz azon,hogy ma éjszaka fél 1-kor voltunk együtt??Éjfél után már nem vasárnap van??Akkor úgy írom,hogy megértsd,hogy 0:30-kor voltunk együtt,azaz ma éjszaka!!!
2012. júl. 15. 18:44
7/8 anonim válasza:
Nekem 22-én volt peteérésem és 30-án voltunk együtt párommal, 5 hetes terhes vagyok!
8/8 anonim válasza:
kedves utolsó, előtte nem voltatok eggyütt? ha nem akkor nem volt pé-d, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!