Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel lefeküdtünk, nem...

Barátnőmmel lefeküdtünk, nem használtunk gumit, de viszont b. nőm úgymond "kimosta magát belülről". De viszont megjött neki. Előfordulhat, h teherbe esett?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha megjött neki rendesen kizárt. Mikor voltatok együtt? Utolsó menzesze után kb 14-16 nappal? Mert ezek a legtermékenyebbek egy nőnél. Amúgy semmit nem ér a " kimosás", hidd el nekem. Vegyetek egy terhes tesztet (dm, rossmann ) . Már tuti kimutatná ha terhes lenne. Hány évesek vagytok? Bocsi, kicsit felelőtlennek érezlek titeket, ha nem tudtok védekezni. Ha szexeltek, tegyétek úgy mint igazi, komoly felnőttek.

(Egy 22 éves lány.)

2009. júl. 15. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nyugodjatok meg, semmiképpen sem esett teherbe, mivel megjött. Azonban vigyázzatok, mert sajnos ezzel a kimosással nem sokra mentek :( Nagyon jó lenne, ha létezne ilyen védekezés, mert nekem is minden bajom van, allergiától kezdve, de sajnos nincs :( Ha esetleg nektek sem jönnek be sem a gyógyszerek, spermicidek, és óvszerek, akkor legalább megszakítást alkalmazzatok, azt is lehet okosan csinálni, pl. a hőmérős módszerrel, nagyon sokat olvashattok itt róla a neten. Ezáltal nyomon követhetitek a peteérést, és jó esélyjel el tudjátok kerülni a nem kívánt terhességet is. Ez a legeslegbizonytalanabb módszer, de hidd el, jelentősen lecsökkenti a teherbeesés kockázatát :)
2009. júl. 15. 23:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, am a mostani menszesze előtt egy héttel feküdtünk le egymással...tudom, nagyon felelőtlenek voltunk, de mégegyszer nem lesz ilyen, mert nagyon megijedtünk...am én 21 vok, ab.nőm 19.
2009. júl. 17. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hol olvastátok hogy kizárt hogy megjöjjön annak aki terhes?
2009. júl. 22. 15:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 38 hetes terhes,nem menstruáltam,de véreztem.Ha nem tudom,hogy terhes vagyok,lehet azt hittem volna,hogy megjött a mensim.A terhez nő nem menstruál,ez tény,de vérezhet.És a kettő nem ugyanaz.
2009. júl. 22. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Attól, hogy megjött neki, még nem lehet megnyugodva hátradőlni. Negatív teszt után esetleg.
2009. júl. 22. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért kell a frászt hozni rá? Bezzeg, ha valaki azt írja, hogy vérzik, vajon lehet-e terhes, akkor meg azt írjátok, hogy hááát, majd következő hónapban. Nyugodj meg kedves kérdező, a barátnőd nem esett teherbe :):)
2009. júl. 22. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Az hogy megjött az egy dolog. A barátnőd figyelje meg hogy hány napig tart és milyen mennyiségű. Mert ha csak épp hogy van és kevés ideig tart akkor bizony lehet terhes.

A kiöblítés nem valami megbízható védekezési forma, ha nem akarsz apuka lenni tanulj meg normálisan védekezni is.

2009. júl. 22. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 38 hetes kismama.

Én azt sem mondhatnám,hogy kis ideig véreztem.10 napig tartott.

Nem a frászt akarom ráhozni,csak ne lepődjön meg túlságosan,ha mégis...

2009. júl. 23. 12:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Senkire nem akarjuk a frászt hozni de jobb lenne ha egy negatív teszt is lenne a kezében. Én is ismerek nem is egy olyan nőt aki végig menstruált és terhes volt. Ez nem vicc!
2009. júl. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!