Most szeretkeztünk a barátnőmmel (gumit használtunk), és kb 1 órára rá elkezdett fájni a hasa és hányingere van. Talán terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
délelőtt szőlőt evett és lehetséges, hogy attól fáj, nem tudom sajnos...
szóval a kérdésem, hogy a terhességnek a kezdete hasfájással és hányással kezdödik?
2008. aug. 31. 19:18
1/4 anonim válasza:
nem hiszem hogy a bnöd terhes lenne. túúúl korai tünetei lennének... biztos valamit evett :)
2/4 anonim válasza:
NEM. ilyen korán nem jelentkeznek a tünetek
ha a gumi nem volt kiszakadv, akkor meg biztos, h NEM
3/4 anonim válasza:
velem is előfordult ilyen, hogy szeretkezés után másnap hányingerem volt, és megilyedtem, de csak felkavarodott a gyomrom:) semmi ok a pánikra, nyugi:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem te ég ne szexelj!Aki ennyire keveset tud az ember működéséről az inkább olvasson utána.Mert nem kell tudni az össze mit hogyant,de az még nekem is meg volt,h a hányás és a rosszullét az valah a kimaradt mensi környékén kell h jöjjön,nem 1 órával szex után.Inkább csak sokat ihatott előtte,és a mozgás felkeverte a gyomrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!