Mitől lehet, hogy ilyen korán megjött?
25-26 napra szokott mindig megjönni, ma még csak a 22. napomon vagyok, a hőm leesett, ez már akkor a mensim lesz?
A melleim nagyobbak és ugyanúgy fájnak, mint eddig, a vérzésem gyenge. Szerintetek van még esély, vagy már nyugodjak bele, hogy most sem jött össze :((
Szia!
Sajnálom, de ha a hőd is leesett akkor már esélytelen. Talán majd a köv. hónapban.
Érdekes, hogy mennyi embernek jött meg mostanában korábban! Nekem is 25 napra jött meg 28 helyett, és alig vérzett, csak 3-4 napig tartott. Nem tudom, lehet, hogy van most valami a levegőben, vagy az időjárás kavart be (mondjuk ilyen frontoknál és hőingadozásnál nem is csodálom).
Nekem is nehezemre esett belenyugodni, hogy megint nincs baba, tudom, mit érzel... :(
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm:)
Már lassan kezdem feladni. 5 éve várunk rá és idén már 39 éves leszek, lehet már nem is lesz második babám :(
Az elsőre is 9 évet kellett várnom. Most már nincs sok időm, ezért vagyok teljesen letörve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!